tumora pe rinichiul drept

Acum citiva ani mi s-a gasit la o ecogarfie o umflatura pe rinichiul drept. In 2007, tot asa, iar pe rezultatul eco scria :
RD, RS, normal situati, egal de, 10.5cm cu IP bun lateral.Mediorenal drept imagine tip macronodular, bine delimitata, de3.7/2.6 cm, care boseleaza conturul rinichiului. RS prezinta bazinet bifid.
Astazi, 29.09.2011, la eco, mi se vede o formatiune solida (probabil tot aceeasi) cu D=3.5 mediorenal.
Ce ar putea fi?
Va multumesc
RD, RS, normal situati, egal de, 10.5cm cu IP bun lateral.Mediorenal drept imagine tip macronodular, bine delimitata, de3.7/2.6 cm, care boseleaza conturul rinichiului. RS prezinta bazinet bifid.
Astazi, 29.09.2011, la eco, mi se vede o formatiune solida (probabil tot aceeasi) cu D=3.5 mediorenal.
Ce ar putea fi?
Va multumesc
2 comentarii

in afara de ecografie alta analiza nu ai mai facut ? Cu urologul nu ai vorbit ? Poate fi o anomalie congenitala, o formatiune tumorala benigna, un chist...nu s-a marit de cativa ani, are cam aceleasi dimensiuni, nu s-a extins, e bine delimitata si se pare ca nu a creat probleme, complicatii, de vreme ce ai stat asa mai multi ani si nu ai fost nevoit sa te adresezi medicilor...Totusi sunt de parere ca ar trebui un urolog sa te vada mai amanuntit.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Infectie rinichi Indicație nefrectomie
- 1Glucoza și corpi cetonici în urina copilului
- 1Durere din cauza unui stent ureteral
- 1Rinichi unic chirurgical
- 3Peretii vezicii ingrosati iar urocultura buna
- 1Usturime varful penisului ?
- 0Angiomiolipom, chist cortical
- 5Fisura anală
- 2Cistita radica
- 2Chist parapielic renal