tusa

09-07-2012
Robe92
Nu este medic/terapeut
Robe92
Buna. Acum 2 sapt am fost la medic pt o raceala urata, si mia zis k e de fapt pneumonie. am luat tratamentul prescris de medic, dar tusa inca tot persista, si ma sufoca uneori. oare antibioticele isi fac mai tarxiu efactul, sau mai trebuie sa iau tratament?
multumesc..
2 comentarii
0
14-07-2012, ora 11:10
miha790
Nu este medic/terapeut
miha790
tusea persista mult timp, dupa ce ailuat trataemtul, la fetita mea, dupa 3 saptamini, ia tracut de tot tusea, i-am dat mucosin sirop apoi baraca timp de o luna, sotu meu are probleme mai mari, a avut si tbc in 2008, anul acesta din luna martie, tot tuseste dimineata si scuipa, i-am facut analiza de sputa a iesit negativ, iam dat pentru imunitate broncovaxon si si scazut imunitatea, i-am facut analiza bacteorologica si ia gasit stretococul viridans zicea k nu sunt probleme si iam dat erdomed tip de 10 zile si tot nu ia trecit, farmacistul ia prescris grintuse e ceva pe baza de plnate si eurespal si vitamina C cetebe, parca se vede o ameliorare dar sotu tot scuipa de dimi si ai fricasa nu faca tbc, luni merge la medic si ai face programare la tom, ograf, in cazul tau ti-as recomanda si tie grin tuse si eurespal de 2 ori pezi, si daca nu trece in 3 saptamini atunci sfatul meu este sa mergi la medic pneumolog, multa sanatate iti doresc, pup
0
16-07-2012, ora 14:13
Robe92
Nu este medic/terapeut
Robe92
mersi mult am fost la control. si medicul mia dat din nou un tratament, pt k inca nu mi-a trecut de tot boala. mia dat azitromicina.spar sa treca. daca na va trebui sa ma duc la un pneumolog. asa mia zis medicul.
pa pa
Adaugă un comentariu / răspuns