Tuse dimineata si seara
Buna seara.am o tuse dimineata si seara.parca am praf in gât.nu imi curge nasul.nu am temperatura. dar tuse astea imi da bătăi de cap.lala ORL mi a spus cu ceva timp in urma ca am riinită alergica in prezent iau xyzal seara cate una.am cumparat un higrometru care imi arata umiditatea in camera si este 48%.am zis ca o fii aerul prea uscat.perete dormitorului cu caloriferul da afara.e cam rece.temperatura este de 20 ° Oare ce sa mai cred si ce sa mai fac ?
1 comentarii
Bună seara! Aș dori să știu în primul rând de cât timp aveți această tuse. Dacă persistă peste 8 săptămâni atunci este o tuse cronică și trebuie investigată, inițial de medicul de familie apoi de pneumolog. Radiografie toracică ați făcut? Ați scăzut în greutate, transpirați noaptea? Aveți alte simptome care să însoțească tusea, nu neapărat din sfera respiratorie? Când tușiți eliminați ceva? Dacă da, ce culoare are? Aștept răspunsul dumneavoastră. O seară bună!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4iar tusea
- 10Sputa cu sange
- 2Tuse + expectoratie
- 4nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
- 4Tuse cu secretii, copil de 3 ani
- 7Tuse pana vomit
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 1tuse neproductiva excesiva
- 1Tuse, usturime si senzatia ca mi se misca ceva in gat.
- 1tusec si nu ma pot opri
- 2tuse productiva la copil
- 3Problema de speriat?
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 4Tuse de 2 luni si 15 zile
- 1Tuse care a durat mai bine de un an
- 7revine tusea?
- 5tuse frecventa dupa tratament antibiotic pentru infectie pulmonara
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 1nu mai scap de tuse
- 7Astm bronsic
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: