tuse, durere in gat, sange
Tusesc de foarte multe ori pe zi de cateva luni, aseara inainte de culcare, stateam intins pe spate si am simtit ceva in gat, ca o tuse, dupa care am inceput sa tusesc sange (simteam o durere intepatoare in gat doar cand tuseam), am tusit incontinuu 2-3 minute ( tot cu sange, erau si niste firicele ceva ) dupa care am incercat sa ma abtin, cu greu evident, nu prea imi iesea. Dupa o ora senzatia a disparut ( am baut 2 pahare de lapte cald ).
Azi am luato de la capat, am tusit toata ziua, iar cand am stat putin intins pe spate am repetat experimentul de seara trecuta.
In timpul cand tusesc sange, respir putin ciudat, nu stiu cum sa exprim mai exact senzatia, respir ca si cand as avea un gol mare in cat si se aude si un sunet putin ciudat ( ca si cand ai incerca sa iti degi gatul ).
Am fost la urgente, mi-au facut o radiografie la plamani si mi-au spus ca nu am nimic, mi-au recomandat un spray BIOPAROX, mi-au zis ca mi s-a rupt un vas de sange si ca nu e nimic grav.
Asta mi s-a intamplat si in urma cu 6 luni.
Mentionez ca beau cafea o data la cateva zile, iar cola beau zilnic.
Azi am luato de la capat, am tusit toata ziua, iar cand am stat putin intins pe spate am repetat experimentul de seara trecuta.
In timpul cand tusesc sange, respir putin ciudat, nu stiu cum sa exprim mai exact senzatia, respir ca si cand as avea un gol mare in cat si se aude si un sunet putin ciudat ( ca si cand ai incerca sa iti degi gatul ).
Am fost la urgente, mi-au facut o radiografie la plamani si mi-au spus ca nu am nimic, mi-au recomandat un spray BIOPAROX, mi-au zis ca mi s-a rupt un vas de sange si ca nu e nimic grav.
Asta mi s-a intamplat si in urma cu 6 luni.
Mentionez ca beau cafea o data la cateva zile, iar cola beau zilnic.
4 comentarii
Ok, pe scurt cand stau culcat incepe haosul, tuse, sange, durere intepatoare in gat + vomitat ( uneori, nu tot timpul )
Mergeti la medicul de familie sa va dea trimitere la medicul Pneumolog pentru mai multe analize amanuntite.
+ trimitere la medicul orl-ist.
Exudat faringian ati facut ?
+ trimitere la medicul orl-ist.
Exudat faringian ati facut ?
Buna, am aceeași problema ca și tine...ai descoperit cumva ce este ? Mulțumesc !
Buna, eu am fost la urgente, unde dupa 12 ore de stat degeaba si cel mai probabil infectat si alte persoane, mi-au facut o radiografie la plamani, de unde au descoperit ca am avut TBC. Moment in care m-au trimis imediat la spitalul de boli infectioase unde am fost internat pentru 30 de zile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tuse alergica
- 3dureri mari de gat si urechi
- 0Durere in gat + ureche infundata + ochi drept care curge
- 0contact cu sange
- 4intrebari despre toxocara
- 1Tuse, usturime si senzatia ca mi se misca ceva in gat.
- 10Dureri in gat si de limba
- 2durere in gat
- 2tuse de care nu mai scap!
- 5durere in partea stanga
- 6ce pot lua in loc de ASPENTER?
- 2tuse incarcata la copil si amigdalita pultacee?
- 1Durere persistenta in gat
- 0Durere in gat- amigdale umflate
- 1Dureri de gât
- 0Tusesc cand trag aer in piept
- 4Rog ajutor: Durere gat-ureche stanga!
- 1Febra, frisoane, somnolenta, durere gat
- 2Simt ca ma frige în piept după tuse puternica
- 2Inflamare gat pe dreapta cu durere, presiune in ureche la înghițire saliva
Mai multe informații despre: Tusea Sangele durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Tusea convulsiva
- Anemia
- Leucemia
- Leucemia acuta limfoida - LLA
- Leucemia limfoida cronica - LLC
- Leucemia mieloida cronica - LMC
- Coagularea intravasculara diseminata (CID)
- Eozinofilie
- Mielom multiplu
- Hipertrigliceridemie
- Tusea nocturnă
- Substituenți ai sângelui
- Tuse
- Durere în gât
- Tuse dureroasă
- Sângele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: