tuse neproductiva excesiva

Buna ziua
De 4 zile am inceput sa tusesc. La inceput destul de putin, dupa din ce in ce mai mult. Este o tuse seaca, care nu ma lasa noaptea sa dorm. Si nici ziua nu sunt in stare de nimic. Tusesc incontinuu practic. Nu am facut febra. Insa ma dor coastele( probabil de la atata tuse), si de ieri ma doare si in piept destul de tare.Am fost la farmacie si mi-a dat doamna farmacista pastile Tusin si sirop Paxeladine. Plus ca beau toata ziua ceaiuri de lamaie si de ceapa.Insa nici un efect pana acum.
Va rog sa-mi spuneti ce e de facut, pentru ca nu mai pot. Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii. Si nici nu ma pot odihni, is ca o leguma. Ar trebui sa fac o raza la plamani ceva?
Multumesc anticipat!
De 4 zile am inceput sa tusesc. La inceput destul de putin, dupa din ce in ce mai mult. Este o tuse seaca, care nu ma lasa noaptea sa dorm. Si nici ziua nu sunt in stare de nimic. Tusesc incontinuu practic. Nu am facut febra. Insa ma dor coastele( probabil de la atata tuse), si de ieri ma doare si in piept destul de tare.Am fost la farmacie si mi-a dat doamna farmacista pastile Tusin si sirop Paxeladine. Plus ca beau toata ziua ceaiuri de lamaie si de ceapa.Insa nici un efect pana acum.
Va rog sa-mi spuneti ce e de facut, pentru ca nu mai pot. Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii. Si nici nu ma pot odihni, is ca o leguma. Ar trebui sa fac o raza la plamani ceva?
Multumesc anticipat!
1 comentarii

Bună seara! În primul rând mergeți la pneumologie pentru consult și dacă este cazul vă vor face o radiografie toracică acolo. O seară liniștită!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7raceala cu tuse, raguseala la copil de 4 ani
- 13Am nevoie de un sfat urgent: tuse fff persistenta care apare in anotimpul rece in general seara
- 9Procupare excesiva fata de sanatate
- 3Ma gadila in gat si tusesc
- 0leucemie-tuse
- 3tuse
- 1tuse cind depun efort
- 7Organism slabit si ameteli.
- 11Buna! Am senzatia de ceva in gat in partea drepta langa amigdala
- 4tuse si febra de o saptamana
- 0Nu pot manca si tusesc
- 1Tuse cu senzatie de voma de mai bine de 6 luni
- 0Buletin de examinare RX
- 1tuse si flegma excesiva