tuse nocturna cu voma
buna ziua, copilul meu de 3 ani si 8 luni, suspect de astm, luam singulair 9 luni pe an.. tuseste de 1 luna si 1 saptamana..i am facut aerosol cu ventolin si fixotide 2 saptamani...nici un efect, la indemnul dct de familie i am facut 1 sapt de aerosol cu prospan picaturi..nici un efect, 1 sapt i am dat ospexim si humex...nici un efect, , , , , , , acum de duminica ii dau zinat si erdomed, , nici un efect, se trezeste noaptea la 1 ora sau 2 de cand adoarme si are o criza de tuse de 30 min in care vomita, , , , , , , , , , , , , , ce sa mai fac ????va rog sa imi spuneti..va multumesc
3 comentarii
nasul nu i mai curge de 1 saptamana dar este infundat, , , , , , , , , , noaptea sforaie, nu face febra, , mananca foarte bine
duminica cand ne au dat antibioticul zinat la urgente mia zis ca are puncte de puroi in gat si de acea tuseste
va rog din suflet sa imi da ti un sfat, va multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pneumonie cu complicatii??
- 3mancare gatita... voma, greata + crampe
- 3cum sa fac sa nu mai am sezatia de voma la bronhoscopie sau de ce scuip sange dimineata
- 4stari de voma de cateva luni la fiecare ora din zi
- 22fiere marita, viermi intestinali...
- 3durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?
- 7Tuse pana vomit
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 6scaunul micutului de 5 saptamani; este alaptat la san
- 1Greturi in timpul calatoriei cu autocarul
- 4stari de voma si greata
- 1varsatul de dimineata
- 7greata, voma
- 4lipsa acuta de fier, nu pot manaca si vomit totul
- 1voma si diaree la bebelus de 2 luni
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 4Ajutor! nu ma pot orprii din vomitatul zilnic
- 13Gat uscat dimineata, senzatie ciudata in gat
- 0Voma repetata, doar lichid verzui, amar
Mai multe informații despre: Voma tusea nocturna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: