Tuse seaca, constrictie retrosternala.sunt sub tratament cu cordarone.
In urma efectuarii unui CTtoracic s. -au evidentiat micronoduli pulmonari bilaterali, subpleurali si perivasculari, cu aspect inflamator, cel mai mare bazal lateral stang cu diametrul de 5mm.Va rog daca-mi puteti spune ce inseamna aspect inflamator si daca prezinta un pericol pentru sanatate si ce ar trebui sa fac in continuare.
1 comentarii
Hristos a Înviat! Medicul care va recomandat CT nu va spus și o concluzie? Contează numărul nodulilor, dacă sunt însoțiți și de alte leziuni, cât ocupă din suprafața pulmonară. Doar pe detaliile scrise de dumneavoastră nu mă pot orienta către un diagnostic. Cordarone are ca substanță activă amiodarona, care poate da fibroză pulmonară. De cât timp urmați acest tratament? E posibil să fie fibroză pulmonară, dar mai trebuie consult și alte investigații. Ce simptome aveți (să le descrieți cât mai amănunțit)? Sunteți răcită sau ați fost recent? Ați fost auscultată pulmonar? Aștept să-mi răspundeți la aceste întrebări, apoi vedem cu ce vă mai pot ajuta. O seară binecuvântată!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in urma unei viroze am ramas cu tuse seaca
- 5umflatura nedureroasa in zona pubiana + de o luna tusesc sec
- 3Tuse + Expectoratie verde dimineata
- 3tuse seaca dimineata si seara
- 1tuse seaca persistenta
- 8Esofagita Gr B. Cu simptome ciudate
- 1tuse seaca, nod in gat, ragaiala
- 2tuse seaca la bebelus de 11 saptamani
- 1tuse seaca, respiratie grea, balonare
- 1nu pot respira.. am o tuse seaca care nu mai trece
- 10Tuse persistenta seaca si iritativa
- 1Tuse seaca persistenta, senzatie de mucoasa nazala interna uscata, respiratie rece
- 2Tuse seaca
- 5Tuse seaca de 2 ani
- 1Tuse seaca persistenta
- 12Tuse seacă - am senzația ca am ceva în gat tot timpul și care im da sensatia ca trebuie sa tușesc
- 0Interpretare ct torace dupa coronavirus
- 0Va rog sa ma ajutați! Examinare CT toraco-pulmonar
- 1Procedura CT torace
- 1Aspergilom apical
Mai multe informații despre: CT toracic tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: