Tuse seaca doar cand stau la birou

Am observat de ceva zile ca atunci cand stau la birou pe scaun ma gadila pe gat si am tuse seaca si daca ma abtin sa nu tusesc simt asa ca ma innec..dar numai cand stau la birou. Care e cauza?
Mentionez ca am prbl cu coloana cervicala (cioc+pozitia coloanei dreapta) si am si reflux. Poate sa aiba legatura cu coloana si pozitia la birou?
Primele simptome le -am observat cand eram la munca la birou si nu le-am luat in seama..
Mentionez ca am prbl cu coloana cervicala (cioc+pozitia coloanei dreapta) si am si reflux. Poate sa aiba legatura cu coloana si pozitia la birou?
Primele simptome le -am observat cand eram la munca la birou si nu le-am luat in seama..
1 comentarii

Buna seara.
Poate fi o noxa de mediu, un alergen la care sunteti sensibilizat si survine tusea. Sau un factor iritant de mediu (fum de tigara, etc.) care sa declanseze tusea. Refluxul gastro-esofagian poate fi implicat, de asemenea. Recomand consult la medicul de familie.
Poate fi o noxa de mediu, un alergen la care sunteti sensibilizat si survine tusea. Sau un factor iritant de mediu (fum de tigara, etc.) care sa declanseze tusea. Refluxul gastro-esofagian poate fi implicat, de asemenea. Recomand consult la medicul de familie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8haraiala pe piept pe care o aud cand stau instinsa
- 4Tuse seaca
- 1tusa seaca si nas infundat
- 6Faringolaringita subacuta.. trebuie sa iau antibiotic?
- 3tuse seaca de doua luni
- 1tuse seaca cu sange
- 2Tuse seaca in timpul noptii
- 1tuse seaca rara si diconfort in piept
- 1tuse seaca, respiratie grea, balonare
- 7Raceala cu tuse seaca si febra mica de 2 saptamani
- 1Tusa Seaca cand respir
- 1Radiografie plamani
- 0tuse și iritație la nivelul gâtului
- 5Tuse seaca de 2 ani
- 2Tuse seaca copil 4 ani
- 3Tuse seaca