Tuse seaca doar cand stau la birou
Am observat de ceva zile ca atunci cand stau la birou pe scaun ma gadila pe gat si am tuse seaca si daca ma abtin sa nu tusesc simt asa ca ma innec..dar numai cand stau la birou. Care e cauza?
Mentionez ca am prbl cu coloana cervicala (cioc+pozitia coloanei dreapta) si am si reflux. Poate sa aiba legatura cu coloana si pozitia la birou?
Primele simptome le -am observat cand eram la munca la birou si nu le-am luat in seama..
Mentionez ca am prbl cu coloana cervicala (cioc+pozitia coloanei dreapta) si am si reflux. Poate sa aiba legatura cu coloana si pozitia la birou?
Primele simptome le -am observat cand eram la munca la birou si nu le-am luat in seama..
1 comentarii
Buna seara.
Poate fi o noxa de mediu, un alergen la care sunteti sensibilizat si survine tusea. Sau un factor iritant de mediu (fum de tigara, etc.) care sa declanseze tusea. Refluxul gastro-esofagian poate fi implicat, de asemenea. Recomand consult la medicul de familie.
Poate fi o noxa de mediu, un alergen la care sunteti sensibilizat si survine tusea. Sau un factor iritant de mediu (fum de tigara, etc.) care sa declanseze tusea. Refluxul gastro-esofagian poate fi implicat, de asemenea. Recomand consult la medicul de familie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Tuse spastica!!! ce sa fac? care este cauza?
- 3O tuse seaca care nu ma lasa
- 3Tuse seaca
- 4La 2 ani tuseste de o luna, fara febra
- 1Dispnee, tusa seaca
- 11Sinuzita..?!
- 5ticuri la copil de 7 ani
- 7Aerosoli copil 7 ani
- 1tuse seaca
- 3Stafilococ + Tuse seaca.
- 2Pneumologie
- 4Tuse seaca de 2 luni provocata de mancarime.
- 4Tuse seaca fetiță de 4 ani
- 1Probleme de sanatate: de o luna jumate am o tuse seaca
- 1Tuse seaca, constrictie retrosternala.sunt sub tratament cu cordarone.
- 2Tuse seaca chinuitoare
- 1Senzatie de nod in gat+tuse seaca amigdalite umflate
- 0Raguseala si tuse seaca
- 0Ar putea să fie alergie sau nu?
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: