tuse seaca, respiratie grea, balonare
Asa cum scrie si in titlu..am momente cand tusesc sec foarte rau.Tusea este insotita de respiratie grea si balonare ( balonarea nu este chiar mereu ) ! De asemenea seara cand ma culc, cand respir se aude si un suierat...desi nu am nasul infundat
Mi-am facut toate analizele si au iesit perfecte. Mi s-a spus doar ca plamanii mei nu sunt la capacitate normala cu lucreaza ca ai unei femei...
Ce am ? Ce sa iau ? Medicul la care am fost mi-a spus ca sunt sanatos...foarte ciudat
O sa consult alt medic...dar as dori sa aflu si de aici o parere sau mai multe si ce medicamente par sa fie recomandate in situatia mea
Multumesc mult
Mi-am facut toate analizele si au iesit perfecte. Mi s-a spus doar ca plamanii mei nu sunt la capacitate normala cu lucreaza ca ai unei femei...
Ce am ? Ce sa iau ? Medicul la care am fost mi-a spus ca sunt sanatos...foarte ciudat
O sa consult alt medic...dar as dori sa aflu si de aici o parere sau mai multe si ce medicamente par sa fie recomandate in situatia mea
Multumesc mult
1 comentarii
Capacitatea pulmonara. In situatia pe care o descrieti cred ca ar fi necesar sa consultati un medic pneumolog. Acesta va va face investigatiile necesare. Consider ca ar fi necesare si probele ventilatorii. In urma tuturor testelor va va prescrie un tratament corespunzator. Cu stima :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5balonare, digestie ingreunata, dureri in partea stanga in special dupa masa
- 3aproape saptamanal am probleme cu digestia
- 5nu pot respira
- 5Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai
- 3mă simt balonat mereu, scaunul iese foarte greu şi puţin sub forme de bile
- 2Respiratie ingreunata - cascat des
- 2Tuse seaca si flegma in cantitati uriase
- 3de la flixotide te poti imbalona?
- 5ticuri la copil de 7 ani
- 6probleme cu colonul?
- 2tuse seaca la bebelus de 11 saptamani
- 10Tuse persistenta seaca si iritativa
- 3Colon iritabil - balonare de ani de zile - cum scap de ea?
- 2Nu pot sa respir
- 1Balonari, indigestie, ca multi de pe aici
- 1Ceva alb in gat
- 1Tuse uscata, raguseala, dificultati de respiratie, slabiciune, moleseala, dureri de cap?
- 0Gastrita?
- 29Probleme digestive, predominant diaree, balonare, crampe
- 2Balonare după 5 - 10 min de mers pe jos
Mai multe informații despre: tusea seaca Balonarea Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: