Tuse seaca si mucus

Buna ziua! De 2 saptamâni am o tuse seaca care nu trece cu niciun fel de sirop sau pastile de tuse (nici cu remedii naturale). In primele zile am avut o durere puternica de urechi, apoi febra o noapte, durere in gât si de atunci a început tusea. Simt o durere ușoară in special in spate in partea dreapta, la plămân, cand fac anumite mișcări. Nicio durere cand respir. Am fost la medic foarte îngrijorată pentru ca cineva din familia mea s-a confruntat cu TBC in trecut si mi-a fost extrem de teama cândva am vazut ca nu trece tusea. Medicul de familie mi-a ascultat respirația cu stetoscopul si mi-a măsurat nivelul de oxigen. A ieșit totul normal si mi-a spus sa stau linistita, daca nu trece in 6 saptamâni si daca mai am si alte simptome sa revin. De astăzi, atunci cand tușesc, expectorez mucus de culoare gălbuie. Ce poate fi? Multumesc!
De asemenea, menționez ca am facut testul Mantoux pentru TBC si a ieșit negativ.
De asemenea, menționez ca am facut testul Mantoux pentru TBC si a ieșit negativ.
1 comentarii

Bună seara! Faceți și o radiografie pulmonară. Poate fi pneumonie sau o infecție de tract respirator superior (deși în acest caz nu prea există durere toracică). O seară liniștită!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 3tuse seaca dimineata si seara
- 6Faringolaringita subacuta.. trebuie sa iau antibiotic?
- 2tuse seaca la bebelus de 11 saptamani
- 1tuse seaca rara si diconfort in piept
- 1tuse seaca
- 4Laringita cronica infectoalrgica adult de 62 de ani
- 2Tuse seaca
- 7Raceala cu tuse seaca si febra mica de 2 saptamani
- 1Tusa Seaca cand respir
- 4Tuse seaca pe perioada rece
- 1Tuse seaca persistenta, senzatie de mucoasa nazala interna uscata, respiratie rece
- 2Pneumologie
- 2Copil 6 ani tuse iritativa
- 1Gadilat in gat + tuse seaca
- 1Ceva alb in gat
- 5Tuse seaca peste 6 sapt, Ce sa mai fac?
- 0Tuse seaca care durează de 3 luni
- 1Nelamurire - A influentat AERIUSUL cumva rezultatul de la CT?
- 2Senzatie de inec si tuse seaca
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: