Tuse seaca va rog un sfat

25-08-2011
zabestof
Nu este medic/terapeut
zabestof
Buna ziua,

Am 27 de ani si de vreo 1 sapt am o tuse seaca. Tusea e provocata de un harait in piept iar cand ma fortez si tusesc mai tare elimin niste bobite de mucus de culoare gri ca o mizerie (cred ca sunt de la fumat). Am fost acuma 2 luni mi-am facut analize la sange, ekg si raza la plamani si nimic. Acum 2 zile am fost la un spital special de plamani, doctorul de acolo m-a ascultat din nou la plamani si am facut iar 2 radiografii (normal si profil). Nu a iesit nimic dar mi-a dat sa iau un fel de inhalator sa iau odata dimineata si odata seara (inhalator gen pentru astmatici). Nu mi-a zis nimic ca as avea ceva.

De la ce poate fi tusea asta? Tusesc de maximum 2-3 ori si dupaia mai tusesc dupa vreo 20-30 de min. si tot asa. Cateodata simt haraiala in piept si ma fortez sa tusesc mai tare si expectorez bobitele acelea de mizerie. Cand dorm nu tusesc deloc.

Vreau sa mentionez ca sunt si foarte foarte ipohondru si paranoic. De asemenea sunt fumator (cam 15 tig pe zi).

Va rog un sfat.

Sanatate!
2 comentarii
0
26-08-2011, ora 00:36
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Fumati in continuare! Este singurul tratament eficient! Daca intelegeti ironia..
0
31-08-2011, ora 23:21
zabestof
Nu este medic/terapeut
zabestof
Stiu, aveti dreptate. Tot incerc sa le las.

Altcineva imi poate da un raspuns sau un sfat. Am observat de asemenea ca am o flegma in gat care ma face sa tusesc sau sa'mi dreg vocea.

Sunt foarte ipohondric, imi tremura mainile si n-am pofta de mancare + ca citind tot felu' de balarii pe net imi sta gandul non stop numai la lucruri nasoale.
Adaugă un comentariu / răspuns