tuse si pierderea vocii
Buna ziua! am venit de 2 luni in Grecia si deja mi se intampla pentru a 2 a oara:am o rinita alergica de cativa ani si imi curge nasul apa mereu si sunt infundata. acum am senzatia de gadilatura in gat si din aceatsa cauza tusesc continuu., iar dimineata expectorez un mucus verde. acum am inceput s ami pierd si vocea...este deja a doua oara de cand am venit aici si a 4 a oara in acest an. nu am dureri in gat sau altceva. prima oara am mers laun medic si am luat clarinasse, un spray nazal si unul bucal si mi a trecut intr o saptamana. acum aceleasi simtome iar. care ar putea fi cauza? mentionez ca acum 3 ani am luat tratament pentru pleurezie tbc. ar putea avea legatura cu asta? Va rog din sufllet sa mi raspundeti, eu lucrez aici intr¡un bar si nu pot avea acces la doctor prea curand!
2 comentarii
am mai scris
alergiile aulegatura cu tractul digestiv. intestune. organism intoxicat. intolerana la anumite produse alimmentare
alergiile aulegatura cu tractul digestiv. intestune. organism intoxicat. intolerana la anumite produse alimmentare
va multumesc pentru raspuns. Totusi, mucusul verde pe care l scuip dimineata tot cu stomacul are legatuura? pentru ca tuse mea incepe in momentul cand simt mucus pe gat... si legatura cu pleurezia tbc nu poate avea?
si ca si tratament ce medicamente as putea sa iau?
va multumesc!
si ca si tratament ce medicamente as putea sa iau?
va multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.