Tusea după raceala
Buna seara!
Copilul meu de 5 ani are episoade de răceala foarte dese de când a început grădinița.
A fost răcit aprox 10 zile cu tuse si secreții abundente si a rămas cu o tuse productiva. După aerosoli nu mai iese nimic purulent decât secreții transparente. Acum ma îngrijorează tusea si ma gândesc oare e posbil sa nu ii treacă? Siropul de tuse mai ajuta in cazul asta? Deja sunt câteva zile si încă tușește.Are si nasul ușor inflamat dar ma gândesc ca după atâtea zile de suflat nasul si aspirat ca e normal?
Am folosit Fluimucil si respisun la recomandarea pediatrului.sa continui cu aerosoli?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Copilul meu de 5 ani are episoade de răceala foarte dese de când a început grădinița.
A fost răcit aprox 10 zile cu tuse si secreții abundente si a rămas cu o tuse productiva. După aerosoli nu mai iese nimic purulent decât secreții transparente. Acum ma îngrijorează tusea si ma gândesc oare e posbil sa nu ii treacă? Siropul de tuse mai ajuta in cazul asta? Deja sunt câteva zile si încă tușește.Are si nasul ușor inflamat dar ma gândesc ca după atâtea zile de suflat nasul si aspirat ca e normal?
Am folosit Fluimucil si respisun la recomandarea pediatrului.sa continui cu aerosoli?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fetita 5 ani si 8 luni - dureri abdominale
- 8operatie de polipi - cauterizare de cornete la copil de 3 ani?
- 11Nu se vindeca nasul
- 3fetita de aproape 4 ani care se imbolnaveste mereu
- 7simptom ciudat
- 3raceala
- 1copil diagnosticat cu raceala la plămâni
- 11tratament in aerosol pentru un copil de 3, 5 ani
- 10tuse productiva de foarte mult timp si mucozitati continue
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala
- 1Febra peste Zinnat
- 3Streptococus pneumoniae
- 0raceala
- 2Mucisori bebe 1a si 4 luni
- 3Copil 2ani si 9luni.racit de 2saptamani
- 4Nu scapam de raceala: Diagnostic medic ORL
- 1Ajutati-ma - fetita de un an si 6 luni imi face destul de des in gat si se raceste repede
- 2Tratament raceala la copii
- 1Fluimucil sau nu?
Mai multe informații despre: raceala la copii tusea reziduala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: