tuseste de 2 luni

19-02-2011
v.lumy
Nu este medic/terapeut
v.lumy
buna seara.am o fetita de 5 ani si 9 luni si acum 2 luni a fost diag nosticata cu bronsita i sa dat augmentin bis 2fi de 35 ml, dupa 2 sapt mi-a facut laringotraheita si a luat ibalgin aerius, ketof dupa alte 2 sapt a facut rinofaringita si i sa dat coughend podbal si ridiche neagra 1 ling de 3 ori pe zi reau sa specific ca i-mi tuseste cind tuse seaca cind productiva, si citeodata i-mi tuseste si prin somn i-am facut exudat faringian care nu i-a iesit nimic si analize care sunt...vsh 12 si cele de referinta 1-15 mm wbc11.27 5-14.5 neutrofile37.3 30-75 limfocite 49.2 35-70 nmonocite 5.1 0-10 eosinofile 8.0 0-4 basofile 0.4 0-2 neutrofile 4.20 1.5-8.5 limfocite 5.55 3-9.5 monocite 0.57 0.1-1 eosinofile 0.90 0-0.4 basofile 0.05 0-0.2 rbc 4.83 3.5-5.5 hgb 13.1 11-14 hct 39.7 32-42 mcv 82.2 75-95 mch 27.1 25-32 mchc 33.0 32-36 rdwsd 41.3 35.1-46.3 rdwcv 14.3 11.6-14.4 plt 384 150-450 mpv 10.6 9.4 12.4 pct 0.41 0.17-0.35 pdw 12.5 9-17 diferentiere manuala neutrofile segmentate 44 limfocite 42 monocite 6 eozinofile 8 aslo 200 200 proteina c reactiva 6 6 vreau sa mai specific ca de mica este asa bolnavicioasa va rog sa m-a ajutati
16 comentarii
0
20-02-2011, ora 09:29
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
A fost testată vreodată de alergii? mai specific : imunoglobuline E (igE) sau probe funcţionale respiratorii? - pentru a se vedea dacă nu are un teren alergic, eventual astm? tratament cu singulair aţi urmat vreodată?
0
20-02-2011, ora 17:47
v.lumy
Nu este medic/terapeut
v.lumy
BUNA ZIUA. AFACUT TESTUL DE ALERGIE ACUM UN AN JUMATATE IN ITALIA SI NU I-A IESIT NIMIC.IMUNOGLOBULINE NU I-AM FACUT.PROBE FUNCTIONALE RESPIRATORII CE INSEAMNA? DE CIND I-AM DAT ANTIBIOTIC NU MI-A MAI FACUT FEBRA DE LOC IN SCHIMB IM-I TUSESTE CIND SEC CIND I SE RUPE DIN GIT CITEODATA MAI SI STRANUTA.DIMINEATA CIND SE TREZESTE ISI SUFLA NASU IN 10 SERVETELE SI TOT CITEODATA ISI FREACA NASU.VA MULTUMESC
0
21-02-2011, ora 12:24
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
Tusea seaca este simptomul tipic care apare in urma suprimarii bolii cu antibiotice. In acest forum gasiti cel putin 1000 de cazuri similare. Scapati de una si dati de alta.
0
21-02-2011, ora 16:02
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
probele funcţionale respiratorii sunt recomandate de un medic şi sunt nişte teste în care se evaluează funcţia respiratorie, practic pentru a pune un diagnostic de astm. Ar trebui să vedeţi un doctor în acest sens, este posibil să fie nevoie de un tratament cu singulair (ar trebui făcute şi aceste imunoglobuline, plus test respirator pentru a se stabili clar dacă este nevoie şi pe ce durată). De asemenea este posibil să existe încă secreţii care să irite faringele şi să provoace tuse de după răceală (dacă este acesta cazul e posibil ca nişte aerosoli cu adrenalină s-ar putea să vă aduce. Încă odată, repet, doar un medic poate să şi dea seama de cauză şi tratament (şi în urma consultului faţă în faţă, nu doar prin internet)
0
21-02-2011, ora 19:49
v.lumy
Nu este medic/terapeut
v.lumy
am fost astazi la un medic specialist si mi-a spus ca ar avea traheonbronsita mi-a prescris sa-i dau FLIXOTIDE 125 mg
0
21-02-2011, ora 20:06
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
O sa o ajute la fel ca si primul medicament. Pacat de fetita ca o intoxicati cu astfel de medicamente. De homeopatie sau remedii naturiste nu ati auzit ?
0
21-02-2011, ora 20:19
v.lumy
Nu este medic/terapeut
v.lumy
AM FOST ASTAZI LA UN MEDIC SPECIALIST SI MI-A SPUS CA AR AVEA TRAHEONBRONSITA SI MI-A PRESCRIS FLIXOTIDE 125 mg 2 PUFURI x 1mg in gura dim si seara timp de 2 sapt mi-a mai dat si fluimucil fiole sau acc 1 ml cu ser fiziologic 2ml ptr aerosol dar am cautat aceste fiole si nu le-am mai gasit in farmacii.MI-A DAT SAI FAC TESTUL TRANSPIRATIEI, IDR 24, PPD, IMUNOGRAME, ELECTROGRAMA, TGP, TGO, EX COPROPARAZITOLOGIC 4 SI SA REVIN DUPA CE II FAC ACESTE ANALIZE
0
21-02-2011, ora 20:27
v.lumy
Nu este medic/terapeut
v.lumy
MA SCUZATI AM GRESIT IDR 2UNITATI PPD ARE UN SCRIS CARE NU PREA IL INTELEG
0
21-02-2011, ora 20:33
v.lumy
Nu este medic/terapeut
v.lumy
PTR D-NA SAU DOMNISOARA ZINEBUNE.AM AUZIT DE HOMEOPATIE DAR CA SA ISI FACA EFECTUL TREBUIE SA II DAU MAI MULT TIMP SI PINA CIND ISI FACE EFECTUL NU SE AGRAVEAZA MAI TARE ? PTR CA TREBUIE SA-I FAC MACAR 6LUNI ASA CRED VA MULTUMESC
0
21-02-2011, ora 21:40
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Să faceţi aceste analize, tratamentul este bun, să ne mai ţineţi la curent după ce vin şi rezultatele analizelor. Sănătate!
0
21-02-2011, ora 21:56
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
@v.luny: nu stiu de unde ati auzit astfel de lucruri, insa nu au deface cu realitatea. remediile au efect instantaneu, vindecare apoate avea loc in cateva ore sau zile daca s-a gasit remediul potrivit. Ce-i drept, trebuie gasit si un medic bun.
0
22-02-2011, ora 16:58
v.lumy
Nu este medic/terapeut
v.lumy
iulianacristianaB VREAU SA VA INTREB TRAHEONBRONSITA ESTE CEVA GRAV?MI-ATI SPUS CA POT SA-I FAC AEROSOL CU ADRENALINA !CUM? V-AM SPUS CA NU AM GASIT FLUIMUCIL SAU ACC FIOLE. CE ASPUTEA SA-I DAU IN LOC DE ACESTEA?O SA VA TIN LA CURENT.VA MULTUMESC.SANATATE.
0
22-02-2011, ora 17:06
v.lumy
Nu este medic/terapeut
v.lumy
ZANEBUNE ASA ESTE TRBUIE GASIT UN MEDIC BUN.DAR EU NU CUNOSC MEDICI HOMEOPATI BUNI SAU CEL PUTIN NU STIU EU AICI IN GALATI. DAR DVS SANTETI MEDIC HOMEOPAT?NU VREAU SA INTERPRETATI ITREBAREA MEA RAUTACIOASA.INTREB DIN CURIOZITATE!.
0
23-02-2011, ora 15:18
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
În primul rand trebuie văzut medicul pentru a vă spune exact ce doza de adrenalină trebuie (dacă trebuie) şi la câte ore, câte zile. lucrul acesta este greu de făcut prin internet, trebuie sa o vadă un medic pediatru care să asculte şi să consulte copilul ( nu aveţi cameră de gardă la spitalul de pediatrie măcar?)
0
03-03-2011, ora 15:50
Jasmyn77
Nu este medic/terapeut
Jasmyn77
Intoxicatie medicamentoasa care are si aceasta diverse efecte: tusea fiind una dintre ele. Recomand doar remedii naturiste (homeopatie, salina mecanica, inhalatii cu uleiuri volatile etc). Renuntati la antibiotice, altfel tusea s-ar putea prelungi pe toata durata copilariei.
0
06-03-2011, ora 17:16
v.lumy
Nu este medic/terapeut
v.lumy
IuliaCristianaB.BUNA ZIUA. TESTUL SUDORII ESTE.:28mmol /luyNACL(nu stiu daca e scris bine, )TGO REZULTAT 25.20 REFERINTA 7-35UL., TGP11.43 0-31UL, CLOR, ISE, RANDOX 01 104, 000mmol/l potasiu, ise, randox, 01 4, 360mmol, SODIU, ISE, RANDOX 01 137, 000mmol/l.scrie asa...:intervalul de referinta ptr clor, potasiu si sodiu in cazul copiilor cu varsta mai mare de1 an..:CL=96-111mmmol/l K=3.1-5.1mool/l NA=132-145mmol/l. ALBUMIN REZULTAT 59, 3 56.0-70, 0normal (abs)normal3, 7-5, 8 ALPHA 1 REZ 2, 9 1, 0-5, 0 0, 1-0, 4 ALPHA 2 REZ 9, 6 7, 0-9, 0 0, 4-0, 7 BETA REZ 10, 5 8, 0-11, 0 0, 5-0, 9 GAMMA REZ 17, 7 10, 0-20, 0 0, 6-1, 7 IDR 2 U PPD TREBUIE SA IL FAC DUPA 17 MARTIE PTR CA NU SUNT VENITE TESTELE .VREAU SA II MAI FAC SI SUMARUL DE URINA, UROCULTURA SI COPROPARAZITOLOGIC.O SA I L-E FAC MIINE ! LA MULTI ANI DE 8 MARTIE.
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dispersia particulelor de tuse în aer liber
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.