Umflata, cauze negasite

14-02-2019
Kopli
Nu este medic/terapeut
Kopli
Buna ziua.
Nu am fost neglijenta. De cativa ani umblu in disperare la medici dar, "nu am nimic". In timp, e tot mai rau.
Ma simt foarte umflata pe interior. In exterior, nu se vede prea mult. Nu pot manca nimic (pana acum, puteam manca niste cartofi fierti, simpli) pentru ca mi-e rau: dureri, balonare, etc. Fara greturi. Simt o durere in "capul pieptului". Arsuri. Balonare in toata zona abdominala. Mi se pare ca nu incap in carcasa mea si explodez pe interior. Chiar si limba o simt mai umflata.
Desi am facut tot felul de analize si investigatii, nu s-a gasit nimic. Toate rezultatele sunt ca la carte. Sunt o persoana de varsta a treia, dar... nu am mai auzit la nimeni de varsta mea, asa ceva.
Are idee cineva care ar fi cauza? Ce as putea sa fac sa ma "repar"? Sau macar sa pot manca ceva fara sa-mi fie rau. Nu, nu am slabit deloc, din contra.
Multumesc.
3 comentarii
0
14-02-2019, ora 09:03
Kopli
Nu este medic/terapeut
Kopli
Am uitat sa mentionez ca simt foame. Dar, cum iau doua guri de mancare, incep toate acele simptome. Cu scaunul ies normal, in functie de cat mananc. Si la sfatul altor babe, am incercat medicamentele de digestie dar nu imi ajuta nimic.
0
14-02-2019, ora 21:55
alexandra bn
Nu este medic/terapeut
alexandra bn
O analiza pt Helicobacter pylori, din materie fecala, ati facut? sau o endoscopie digestiva?
0
16-02-2019, ora 07:38
Kopli
Nu este medic/terapeut
Kopli
Bineinteles. Chestiile astea care au devenit la moda, au fost primele la care s-au gandit si medicii. Pentru "Helicobacter pylori" am facut si din fecale dar si din sange.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: