Umflatura gingie

Buna seara. Sunt foarte îngrijorată. Am descoperit azi in zona din dreapta a gurii, mai exact pe gingie sus de tot unde se face trecerea dintre gingie și obraz pe interior o umflatura ca un abces dar tare. Nu ma doare decât dacă apăs. Are culoare ca și gingia. Nu știu ce poate fi și îmi fac griji. De 3 luni am aparat dentar. Oare are vreo legătura ?
1 comentarii

Daca tot aveti aparat dentar, intrebati medicul cand mergeti la control, nu credeti ca are cele mai multe informatii ? ( aspect clinic, aspect initial, evolutie, palpare )

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9sutura incompleta linga punte dupa rezectie apicala
- 1retragere gingii
- 6De 3 zile fac febra, undeva intre 38-39 oscileaza, treptat mi s-au umflat gingiile
- 2Probleme cu gingiile
- 1Desprinderea gingiei de pe dinti !!
- 1Durere de Gingii si dinti, Amortesc dintii
- 7Gingie umflata
- 3Imi ies gingiile printre dinti
- 5Abces gingival de luni de zile
- 2Ar trebui sa-mi taie gingia din nou?
- 2lucrare cu dinti de portelan gingii umflate si sangerande
- 2Durere gingie la atingere sau cald
- 0Bucățică de gingie apărută intre doua maselute
- 2Bucată de gingie crescută
- 3Dupa detartraj