Umflatură în interiorul anusului

Bună ziua.
Sufăr de mai mult timp de hemoroizi. In timp s-au mărit și îmi ies din anus. După defecație, acum câtva timp, am introdus degetul sa vad daca sunt și alții. La un moment dat am simțit o umflatură cam mare și nedureroasă în interiorul anusului. Nu știu dacă este normal sa fie așa, gandindu-ma că ies hemoroizii afară când merg la baie. Sunt foarte îngrijorat. Aștept o părere. Vă mulțumesc.
Sufăr de mai mult timp de hemoroizi. In timp s-au mărit și îmi ies din anus. După defecație, acum câtva timp, am introdus degetul sa vad daca sunt și alții. La un moment dat am simțit o umflatură cam mare și nedureroasă în interiorul anusului. Nu știu dacă este normal sa fie așa, gandindu-ma că ies hemoroizii afară când merg la baie. Sunt foarte îngrijorat. Aștept o părere. Vă mulțumesc.
2 comentarii

Dati cu crema de tataneasa (6 lei, de la plafar) si mergeti la control la un medic proctolog.

@clara_p:
Sunt programat peste cateva zile la un control. Totusi cred ca nu este ok ce simt acolo, mai ales ca nu este inervata zona. Mi-am facut analizele CEA si au iesit in limite. Asta ma linisteste. Dar vom vedea. Multumesc pentru raspuns.
Sunt programat peste cateva zile la un control. Totusi cred ca nu este ok ce simt acolo, mai ales ca nu este inervata zona. Mi-am facut analizele CEA si au iesit in limite. Asta ma linisteste. Dar vom vedea. Multumesc pentru raspuns.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9umflatura anus
- 6umflatura in zona anala
- 11umflatura cu puroi la noada fundului
- 1inflamare anus si mancarimi
- 6Furunc cos buba anus
- 8Buba in zona anusului !
- 0Problema serioasa... basica umflata alb inspre mov langa anus
- 0Umflatura nedureroasa in jurul anusului
- 5Umflatura in zona anala
- 1An jurul anusului am un fel de coșuri dar un pic mai mari
- 0Mica umflatura la anus
- 2Galma tare sub piele interior anus
- 3Zona perineala
- 0Urgent - am observat ca mi a ieșit ceva din anus, oare sa fie prolaps rectal?
- 2Umflatura Anus
- 2Ganglion in zona anusului
- 4A apărut ceva lângă anus
- 1Excrescenta in zona perinal de marimea unei alune - Ajutati-ma
- 1Hemoroid sau abces?
Mai multe informații despre: umflatura in zona anusului hemoroizii interni
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: