umflatura in zona gatului urmata de dureri si roseta
Buna ziua,
In urma cu aproximativ 2 luni, mamei mele, i-a aparut o mica umflatura in zona gatului care avea aspectul unei bile, spune ea, iar cand apasa pe ea se misca. Problema e ca acum s-a umflat, s-a inrosit si o doare destul de tare. Nu poate dormi decat asezata pe spate. Precizez ca e fumatoare si consuma zilnic cafea si bere :|.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra cat mai repede pentru ca imi fac foarte multe griji.
In urma cu aproximativ 2 luni, mamei mele, i-a aparut o mica umflatura in zona gatului care avea aspectul unei bile, spune ea, iar cand apasa pe ea se misca. Problema e ca acum s-a umflat, s-a inrosit si o doare destul de tare. Nu poate dormi decat asezata pe spate. Precizez ca e fumatoare si consuma zilnic cafea si bere :|.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra cat mai repede pentru ca imi fac foarte multe griji.
2 comentarii
e cirect sa.ti faci griji...
poate fi un tbc. ganglionar..sma..probleme mai grave
mergi la pneumo ftizio pentru invextigatii si la orl pentru laringoscopie si examen rinofaringe
poate fi un tbc. ganglionar..sma..probleme mai grave
mergi la pneumo ftizio pentru invextigatii si la orl pentru laringoscopie si examen rinofaringe
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.