Umflatura la genunchi

14-03-2007
ingerash_dulce
Nu este medic/terapeut
ingerash_dulce
Cam de 3 zile mi s-a umflat genunchiul si nu il pot indoi bine si ma si doare cateodata. Am pus compresa intr-o seara si s-a desumflat, dar dimineata iar s-a umflat mai tare decat era. Ce am si cum se poate trata umflatura mea ? Va rog sa raspundeti repede pt ca e destul de grav si mi-e cam frica sa ma duc la medic, de aceea va cer sfatul on-line. Multumesc mult!
3 comentarii
0
14-03-2007, ora 00:00
jarcaa
Nu este medic/terapeut
jarcaa
De mers la medic va trebui sa mergi, dar pana o s-o faci sa-ti spun ce cred eu:reumatism articular acut, insa depinde de mai multi factori diagnosticul exact.Cati ani ai, ai probleme renale sau cardiovasculare, umflatura este unilaterala?
0
08-02-2010, ora 19:18
mariana2010
Nu este medic/terapeut
mariana2010
Sunt mama unui baiat de 14 ani care face sport (atletism), in urma unei competitii sportive, avand probe noi si mai solicitante (200m si garduri100m) i s-a umflat un genunchi, nu are dureri.
La scoala sportiva nu au medic, doar o asistenta.
ce poate fi si daca cineva poate sa-mi recomande un doctor in brasov, aici locuim
Va multumesc
0
05-03-2011, ora 23:40
elenapaula
Nu este medic/terapeut
elenapaula
buna ziua.
de doua zile tatal meu ar eo durere la piciorul stang la genunchi si este si f umflat genunchiu, inflamat...mai exact spune ca pe laterala il doare...el are 52 de ani...a mai avut probleme la glezna parca sau laba piciorului, se umfla laba piciorului si il durea, , sau nu simtea bine laba...ce poate i la genunchi?sau pana sa merga la medic?cum poate scapa de durere si sa n u mai fie umflat?
astept raspuns
multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: