Umflatura la genunchi

Cam de 3 zile mi s-a umflat genunchiul si nu il pot indoi bine si ma si doare cateodata. Am pus compresa intr-o seara si s-a desumflat, dar dimineata iar s-a umflat mai tare decat era. Ce am si cum se poate trata umflatura mea ? Va rog sa raspundeti repede pt ca e destul de grav si mi-e cam frica sa ma duc la medic, de aceea va cer sfatul on-line. Multumesc mult!
3 comentarii

De mers la medic va trebui sa mergi, dar pana o s-o faci sa-ti spun ce cred eu:reumatism articular acut, insa depinde de mai multi factori diagnosticul exact.Cati ani ai, ai probleme renale sau cardiovasculare, umflatura este unilaterala?

Sunt mama unui baiat de 14 ani care face sport (atletism), in urma unei competitii sportive, avand probe noi si mai solicitante (200m si garduri100m) i s-a umflat un genunchi, nu are dureri.
La scoala sportiva nu au medic, doar o asistenta.
ce poate fi si daca cineva poate sa-mi recomande un doctor in brasov, aici locuim
Va multumesc
La scoala sportiva nu au medic, doar o asistenta.
ce poate fi si daca cineva poate sa-mi recomande un doctor in brasov, aici locuim
Va multumesc

buna ziua.
de doua zile tatal meu ar eo durere la piciorul stang la genunchi si este si f umflat genunchiu, inflamat...mai exact spune ca pe laterala il doare...el are 52 de ani...a mai avut probleme la glezna parca sau laba piciorului, se umfla laba piciorului si il durea, , sau nu simtea bine laba...ce poate i la genunchi?sau pana sa merga la medic?cum poate scapa de durere si sa n u mai fie umflat?
astept raspuns
multumesc
de doua zile tatal meu ar eo durere la piciorul stang la genunchi si este si f umflat genunchiu, inflamat...mai exact spune ca pe laterala il doare...el are 52 de ani...a mai avut probleme la glezna parca sau laba piciorului, se umfla laba piciorului si il durea, , sau nu simtea bine laba...ce poate i la genunchi?sau pana sa merga la medic?cum poate scapa de durere si sa n u mai fie umflat?
astept raspuns
multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27probleme cu picioarele
- 70Umflatura ciudata la genunchi
- 10disconfort in picior
- 45Ghete ortopedice
- 6De vreo 4 zile ma dor genunchii si mi s-au umflat
- 13genunchi umflat
- 2O mica umflatura in partea exterioara a genunchiului drept
- 6genunchi si pulpa umflate cu dureri
- 2Genunchi umflat si dureri in timpul mersului
- 1Probleme genunchi copil 12 ani
- 0Umflatura genunchi in fata cu durere in spate