Umflatura la gingia maselei

29-07-2008
Dandrei18
Nu este medic/terapeut
Dandrei18
dupa ce am avut o carie adanca la o masea doctorul stomatolog mi-a curatat-o si a zis k nu este nevoie de o obturatie de canal deoarece a dat de "curat" pana sa ajunga la nerv...mi-a plombat-o si dupa cateva sapt mi-a aparut o galma nedureroasa.acuma dupa foarte multe luni de ignorare al acestui fapt mam trezit cu fatza un pic umflata si cu acea galma posibil mai mare si mai dureroasa...as dori sa stiu ce ar putea fi...si ce repercursiuni ar fi la acesta galma.va multumesc anticipat
5 comentarii
0
29-07-2008, ora 00:00
Dandrei18
Nu este medic/terapeut
Dandrei18
am uitat sa precizes ca ea se afla in dreapta sus...este de marimea degetului meu mare (approx) si maseaua este nedureroasa dar daca aplic presiune galmei...imediat maseaua incepe sa ma doara la contact...dar si o durere constanta..
0
30-07-2008, ora 00:00
drandreea
Nu este medic/terapeut
drandreea
buna cred ca este din cauza fumatului te sfatuiesc sa nu mai pui tigara in gura 2-3 zile si vezi ce sa intampla am patit si eu ceva asemanator cand eram mai mica iti doresc sa te simti mai bine :)
0
30-07-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Este vorba de o infectia a nervului.trebuie facuta radiografie si reinterventie pe dintele respectiv cu curatarea canalelor, antibiotice, obturarea canalelor si apoi plomba (eventual coroana...depinde de defectul dentar).PS: cred ca drandreea a fumat muuuuuuuuult in tinerete.poate prea mult!
0
22-04-2009, ora 15:46
robert_ssn
Nu este medic/terapeut
robert_ssn
Buna ziua!
De 2 zile mi sa umflat falca stanga iar astazi si ochiu.In prima zi era foarte putin umflata dat ma durea gingia foarte rau.In a 2a zi mi sa umflat si ochiul foarte rau dar nu ma mai doare decat sub presiune...cand apas putin pe gingie.GIngia nu este cariata dar cand dau cu limba, simt ca am ceva in gingie ca un abces!
ce credeti ca poate fi?ce ma sfatuiti sa fac?
0
23-04-2009, ora 22:30
Dr. Octavian Fagaras
Identitate neconfirmată
Dr. Octavian Fagaras
Sa mergeti la medic urgent.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt aftele bucale și cum să le tratezi
  •