Umflatura la gingia maselei
dupa ce am avut o carie adanca la o masea doctorul stomatolog mi-a curatat-o si a zis k nu este nevoie de o obturatie de canal deoarece a dat de "curat" pana sa ajunga la nerv...mi-a plombat-o si dupa cateva sapt mi-a aparut o galma nedureroasa.acuma dupa foarte multe luni de ignorare al acestui fapt mam trezit cu fatza un pic umflata si cu acea galma posibil mai mare si mai dureroasa...as dori sa stiu ce ar putea fi...si ce repercursiuni ar fi la acesta galma.va multumesc anticipat
5 comentarii
am uitat sa precizes ca ea se afla in dreapta sus...este de marimea degetului meu mare (approx) si maseaua este nedureroasa dar daca aplic presiune galmei...imediat maseaua incepe sa ma doara la contact...dar si o durere constanta..
buna cred ca este din cauza fumatului te sfatuiesc sa nu mai pui tigara in gura 2-3 zile si vezi ce sa intampla am patit si eu ceva asemanator cand eram mai mica iti doresc sa te simti mai bine :)
Este vorba de o infectia a nervului.trebuie facuta radiografie si reinterventie pe dintele respectiv cu curatarea canalelor, antibiotice, obturarea canalelor si apoi plomba (eventual coroana...depinde de defectul dentar).PS: cred ca drandreea a fumat muuuuuuuuult in tinerete.poate prea mult!
Buna ziua!
De 2 zile mi sa umflat falca stanga iar astazi si ochiu.In prima zi era foarte putin umflata dat ma durea gingia foarte rau.In a 2a zi mi sa umflat si ochiul foarte rau dar nu ma mai doare decat sub presiune...cand apas putin pe gingie.GIngia nu este cariata dar cand dau cu limba, simt ca am ceva in gingie ca un abces!
ce credeti ca poate fi?ce ma sfatuiti sa fac?
De 2 zile mi sa umflat falca stanga iar astazi si ochiu.In prima zi era foarte putin umflata dat ma durea gingia foarte rau.In a 2a zi mi sa umflat si ochiul foarte rau dar nu ma mai doare decat sub presiune...cand apas putin pe gingie.GIngia nu este cariata dar cand dau cu limba, simt ca am ceva in gingie ca un abces!
ce credeti ca poate fi?ce ma sfatuiti sa fac?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lista materilale pt. plombe (preturi si calitati)
- 3am granulom?
- 7Am o problema cu o masea plombata anul trecut
- 64Durere dupa plombarea dintilor
- 5am o fetita de 3 ani si zilnic o doare stomacul
- 5infectie la radacina dintelui
- 11Cat timp se poate tine un pansament cu arsen?
- 4Plomba, durere de dinti
- 3masea umflata dupa ce a fost plombata
- 2plomba pe canin
- 1Mici probleme la un incisiv plombat
- 1Plomba
- 1Masea umflata
- 1Gat - urechi
- 5umflatura in partea dreapta sub maxilar..tare la atingere insa nedureroasa
- 1Plomba masea
- 1Afte bucale
Mai multe informații despre: Aftele bucale Plombele dentare stomatita aftoasa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: