Umflatura la gingie
buna ziua. de cateva zile a inceput sa ma doara foarte tare maseaua.dupa 2 zile de chin, am observat ca mi s-a umflat fata si, am inceput sa iau amoxicilina 500 mg la 6 ore.(am luat 15 pastile)umflatura s-a duss dar cand ating gingia ma doare si am pe aceasta o umflaura ca un bob de fasole:(. nu stiu daca e abces deoarece nu imi curge nimic din el si nici nu are o gaura sau asa ceva ca sa am cum sa-l "storc"
mentionez ca umflatura a aparut in dreptul unei masele la care am avut infcetie pe canal dar pe care am tratat-o.
dr meu e in concediu si nu vreau sa merg la altcineva./ce sa fac ca sa nu ma mai doara si ca sa scap de umflatura?e un abces?
mentionez ca umflatura a aparut in dreptul unei masele la care am avut infcetie pe canal dar pe care am tratat-o.
dr meu e in concediu si nu vreau sa merg la altcineva./ce sa fac ca sa nu ma mai doara si ca sa scap de umflatura?e un abces?
2 comentarii
este probabil o recidiva a infectiei mai vechi, care nu s-a vindecat complet. daca nu vreti sa consultati alt medic, mai mult decat sa luati antibiotic si antinflamator nu aveti ce face. corect ar fi sa se dreneze abcesul
o sa astept sa se dreneze.vad ca s-a mai desumflt si nu ma mai doare#:-s
Multumesc mult.
Multumesc mult.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila