Umflatura la gingie

25-05-2010
sophiee
Nu este medic/terapeut
sophiee
buna ziua. de cateva zile a inceput sa ma doara foarte tare maseaua.dupa 2 zile de chin, am observat ca mi s-a umflat fata si, am inceput sa iau amoxicilina 500 mg la 6 ore.(am luat 15 pastile)umflatura s-a duss dar cand ating gingia ma doare si am pe aceasta o umflaura ca un bob de fasole:(. nu stiu daca e abces deoarece nu imi curge nimic din el si nici nu are o gaura sau asa ceva ca sa am cum sa-l "storc"
mentionez ca umflatura a aparut in dreptul unei masele la care am avut infcetie pe canal dar pe care am tratat-o.
dr meu e in concediu si nu vreau sa merg la altcineva./ce sa fac ca sa nu ma mai doara si ca sa scap de umflatura?e un abces?
2 comentarii
0
25-05-2010, ora 23:48
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
este probabil o recidiva a infectiei mai vechi, care nu s-a vindecat complet. daca nu vreti sa consultati alt medic, mai mult decat sa luati antibiotic si antinflamator nu aveti ce face. corect ar fi sa se dreneze abcesul
0
30-05-2010, ora 21:52
sophiee
Nu este medic/terapeut
sophiee
o sa astept sa se dreneze.vad ca s-a mai desumflt si nu ma mai doare#:-s
Multumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul