Umflatura mica sub genunchi

29-03-2019
yref
Nu este medic/terapeut
yref
Buna ziua!
Acum 2 luni am cazut intr-un genunchi, la fotbal, pe o suprafata mai dura (covor sintetic, dar foarte tocit). Pe moment nu prea imi mai simteam genunchiul, dar dupa cateva minute mi-am revenit si am terminat si meciul respectiv, doar ca sangeram in zona rotulei. Doar ca dupa acea intamplare, observ ca mi-a aparut sub rotula (la vreo 4 cm) o mica protuberanta, ca o gâlma, tare, care doare la atingere. (Nu avea legatura cu sangerarea in zona rotulei).
Am fost la un medic ortoped care mi-a recomandat sa ma ung cu un gel si sa iau niste pastile timp de o saptamana. N-a trecut.

Ma doare daca apas pe umflatura, iar daca ma las cu greutatea corpului pe piciorul respectiv si daca ma ridic din pozitie de genuflexiune simt intepaturi in zona umflaturii. Mai nou simt un mic discomfort si cand merg mai repede sau urc scarile. Nu ma doare daca misc, sucesc, invart, intind piciorul. Pot sa joc fotbal 2 ore fara sa ma doara, doar ca seara simt niste dureri. Sunt zile in care pare mai mica, iar in altele pare ca s-a marit. Sunt zile in care
Ce imi puteti recomanda? Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: