Umflatura pe cerul gurii
In urma cu o saptamana am inceput sa simt o durere la un dinte ce imi cazuse plomba si pe cerul guri o iritatie usoara, vreo doua zile am avut dureri teribile la dinte dupa care au incetat dar pe cerul guri sa format o umflatura urata care ma doare si in ziua de azi tin sa precizez ca nu se vede nimc galben sau alb cum in mod normal arata abcesele la gingi, problema e ca eu sunt in anglia si un consult la dentist o sa ma coste enorm si nu imi permit...exista ceva tratament? cel putin pana ajung in romania la un dentist
1 comentarii
Bună ziua!
Din cele descrise pare că vă confruntați cu un abces ce s-a format de la dintele menționat. Dintele respectiv este acum un focar ce întreține infecția și inflamația ce s-a format în zona cerului gurii. Pe cât posibil puteți încerca să înțepați zona umflată din cerul gurii pentru a drena abcesul format și să vă prezentați cât mai curând posibil la un medic stomatolog.
Din cele descrise pare că vă confruntați cu un abces ce s-a format de la dintele menționat. Dintele respectiv este acum un focar ce întreține infecția și inflamația ce s-a format în zona cerului gurii. Pe cât posibil puteți încerca să înțepați zona umflată din cerul gurii pentru a drena abcesul format și să vă prezentați cât mai curând posibil la un medic stomatolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ma mananca cerul gurii
- 9umflatura in cerul gurii!!!
- 3cerul gurii albastru
- 5Umflatura dureroasa pe cerul gurii
- 3Mica umflatura in cerul gurii
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 1Noduli în cerul gurii
- 1Ulceratie palatin
- 9Cancer bucal?
- 3umflatura cerul gurii
- 2Ulceratie cerul guri