Umflatura sub limba si in partea interioara la baza maxilarului

17-01-2018
Irl
Nu este medic/terapeut
Irl
Buna ziua, Am avut doua umflaturi in partea dreapta una sub limba si una pe maxilar chiar la baza jos, spun am avut pentru ca acum o saptamana am avut dureri groaznice la o masea apropiata de acea zona si cand mi s-a facut anestezia a fost intepata acea umflatura, probabil nefiind observata de catre medicul dentist si acuma am durere destul de mare in acea zona si mai ales cand o ating cu limba, acuma nu le mai vad acolo umflaturile.Mentionez ca am fost la doctor Orl si mi s-a facut scan si mi s-a spus ca poate fi o glanda salivara infundata sau un chist, nu stiau exact, oricum atunci pareau inofensive, dar acuma sunt ingrijorata din cauza durerii. Ce credeti ca ar putea fi aceste umflaturi si daca sunt chisturi sau glande infundate si una a fost intepata cand mi s-a facut anestezia, durerea e ca atunci cand te-ai ars si ai spart basica aceea cu apa ce s-a format, ar putea genera ceva? Ce credeti ca ar trebui sa fac? Am mentionat aceasta problema dentistului, deoarece a trebuit sa merg inapoi la 5 zile deoarece am avut Dry socket si nu prea cred ca am fost luata in serios cand i-am zis despre acea umflatura care a fost intepata si acuma e dureroasa.Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
17-01-2018, ora 09:24
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Va recomand sa mergeti sa faceti o ecografie de glanda submaxilara pentru a vedea daca nu aveti litiaza salivara( piatra).
Uneori pe glanda submaxilara se formeaza mici calculi( pietre) salivari care impiedica saliva sa se evacueze si atunci apar dureri si tumefiere, mai ales in timpul mesei.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul