Umflatura tare dureroasa dupa ureche

09-11-2017
brigitta15
Nu este medic/terapeut
brigitta15
Buna ziua.Am 20 de ani si azi dimineata m-am trezit cu o umflatura destul de mica (initial credeam ca imi iese un cos) pe osul din spatele urechii stangi.Problema e ca ma doar cand pun pana, uneori ma doar si cand misc capul parca s-ar dispersa durerea.E tare umflatura si nu pare a fi ganglion deoarece nu se misca.Ar trebui sa ma ingrijorez?Ce poate fi?Multumesc!
11 comentarii
0
09-11-2017, ora 21:04
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
posibil de la infectii dentare
sau infectii ORL
DA e un ganglion..doar ca acolo nu este tesut grasos.. unde sa miste, e doar os si piele aderenta la os
0
09-11-2017, ora 22:02
brigitta15
Nu este medic/terapeut
brigitta15
Multumesc mult de tot pentru raspuns!
0
10-11-2017, ora 06:34
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Eu fac o alergie acolo, in zona urechii, sub forma unor umflaturi dureroase, de la parfum. Toata viata am facut-o, cred ca au fost zeci de umflaturi, ca mereu uit si primul impuls e sa ma parfumez acolo.
0
11-11-2017, ora 17:41
Alexandru antonovici
Nu este medic/terapeut
Alexandru antonovici
Sa traiti domnule doctor! Ma numesc Alexandru am 21 de ani, si sunt din Bacau! As dori de la dumneavoastra un sfat va rog frumos sa ma lamuriti cu cateva chestii despre afectiunea urechilor mele daca aveti timp la dispozitie! Marti 7 noiembrie am simtit o usoara infundare a urechii stangi pe la amiaza iar pana seara sa infundat de tot iar a doua zi si urechea dreapta si au inceput durerile groaznice! Treptat pana astazi 11 noiembrie mia scazut auzul enorm de mult, aud si de la distanta dar nu percep ce imi adreseaza persoana respectiva...aproximativ de la 2 metri dintre mine si o persoana inteleg mai greut dar inteleg..Nu am fost la un medic specialist orl deoarece nu am gasit programare saptamana aceasta ori unii nu raspundeau la numerele afisate.. am fost la farmacie am explicat cu strictete doamnei farmaciste toate simptomele mele si de durerile ingrozitoare.. am primit picaturi ototis 3mg, 0.5mg care le administrez de marti seara 3 picaturi la fiecare ureche de 3 ori pe zi si antiinflamatorii nurofen expres, iar joi am fost din nou la farmacie sa mi se de-a altceva deoarece nu isi faceau efectul acele picaturi ba chiar ma dureau mai rau urechile si incepusera sa curga din amandoua un lichid usor galbui dupa fiecare pocnitura care o auzeam in urechi si nu am inchis un ochi toata noaptea..mi s-a dat de catre farmacista antibiotic Zinnat 500mg, si calmant tador, astazi nu mai aud acele pocnituri, nu imi mai curge acel lichid decat foarte putin in cantitate infirma doar din urechea stanga si usoare sagetaturi in ambele urechi uneori.. Dati-mi va rog frumos un sfat domnule doctor am citit N articole la care ati raspuns dumneavoastra pacientilor si sunt convins ca sunteti super specialist! Va multumesc si astept raspuns de la Dumneavoastra!! P.s mie cam teama de uneltele medicilor si mie cam frica sa ajung intr-un cabinet orl sa mi se dea diagnostic incorect sau diagnostic dureros sufletului precum timpan fisurat, puroi etc.. va rog spunetimi dumneavoastra ce sa fac si asa voi face va promit!!
0
11-11-2017, ora 20:18
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
fara frica e cazul sa vada un medic ORL urechea
sunt mai multe varinate si tratamentul difera
0
15-02-2018, ora 23:40
Andreea9408
Nu este medic/terapeut
Andreea9408
Buna ziua domnul doctor am o intrebare la dumneavoastra am un baietel de 2 ani jumatate si are umflat dupa ureche si este foarte tare in interior momentn sunt in Londra am fost cu el aici la spital si iau spart acel loc, iau scos puroi si iau luat probe pentru laborator iau luat si analize de 2 ori..iau dat si antibiotic are aproape o luna si ceva de cand ii dau antibiotic dar in zahar vad ca aceste galme se inmultesc si pe fata si nu stiu exact ce ar putea fi..de aici mi.au spus ca e un microb pe nume "violaceous hue " nu am auzit niciodata de acest microb nu stiu ce ar putea fi va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine este ceva grav?? Toata lumea ma sperie dute cu el in țara...dar momentan nu pot ajunge si nu stiu ce sa facmultumesc
0
16-02-2018, ora 10:13
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
faci cateva poze si trimiti pe fvaleriu arond Hotmail com
0
19-12-2018, ora 03:00
Bian
Nu este medic/terapeut
Bian
Buna ziua, am si eu o problema care îmi dă bătaie de cap de 3 zile. Mi-a apărut după ureche o umflătura de mărimea unei boabe de fasole, la început a fost cât un miez de mar după a doua zi s.a făcut mai mare și doare extrem de rău chiar și la atingere și când întorc capul și nici nu pot dormi pe partea stânga. Sunt in Anglia si nici înscrisă la medic nu sunt ! Vreau sa știu va rog frumos ce poate fii, ma sperie faptul ăsta, am citit prea multe pe internet ! De la farmacie pot cumpara ceva pentru remediere. Mai vreau sa spun ca acum 4 luni eu am fost la dentist pentru o carie la măsea si mi a umblat pe canal dar mi s.a spart plomba și intra mâncare acolo și a început sa ma doară de când am asta la ureche am și poze dacă ajuta la răspuns ! Vreau sa știu ce poate fii. Mulțumesc frumos !
0
19-12-2018, ora 12:10
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
pe fvaleriu arond Hotmail punct com trimiti pozele
0
27-12-2018, ora 14:16
AlexandraEva
Nu este medic/terapeut
AlexandraEva
Buna ziua, domnul doctor. Ma numesc Marin Alexandra, am 37 de ani, din Timisoara si din 2015, am fost descoperita, in sarcina, cu tiroida autoimuna(Hashimoto) si iau pt toata viata Eutyrox. Acum, de dimineata, am descoperit exact in spatele urechii drepte, pe portiunea osoasa, sa zic asa un fel de ganglion, care la atingere este dureros. Ar trebui, sa ma ingrijorez? Pt ca mie frica sa nu fie cumva ceva, rau, desi nu am nici o stare diferita. Posibil sa fie din cauza tiroidei?
A doua problema, ar fi legata, de fetita mea de 3 anisori Eva, careia de cateva luni de zile, ii tot apare pe vardul limbii, o pata, ca si o arsura. Am vb cu pediatra, fetitei si mi-a dat sa fac analize, din care a reiesit doar ca ar avea, urina acida. Si mi-a spus sa reduc cat mai mult lactatele, ca posibil de la ele, sa fie acida urina si in acelasi timp si saliva. Si asta sa ii provoace leziunile de pe limba. Specific ca inca este alaptata.
Sper, sa pot deslusi aceste probleme cu ajutorul dumneavoastra.
Va multumesc anticipat
Cu stima!
0
27-12-2018, ora 15:48
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
la DVs.. gaglionul posibil sa fie inflamat de la o faringita intretinuta de un reflux gastro-esofagian
e cazul de consult la gastrologie, teste de intoleranta lactoza.. posibil si Tiroidita sa fie legata de acest intolernata la proteina animala
si la Copil.. leziune ape limba este de la ceva probleme de digestie.. posibil nu tolereaza fructele citrice, fructele tratate chimic, mâncarea acra
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: