umflatura la ureche, cred ca este vorba despre un ganglion limfatic posterior auricular umflat

am 23 de ani si de vreo 7-8 ani am in continuu o umflatura la urechea stanga, din cate m-am documentat si eu pe 'preasfintitul'google cred ca este vorba despre un ganglion limfatic posterior auricular umflat, are cam 1cm diametru nu creste nu scade si nu ma doare sub nicio forma... am avut in tinerete otita si stiu ca doctora respectiva a vazut aceasta umflatura si a spus ca se trage de la otita respectiva, totusi ma gandesc ca trebuia sa dispara dupa atatia ani, urechile nu m-au mai durut de mult, in ultimul timp am avut niste probleme cu gatul ( flegme in gat, senzatia ca am mereu ceva in gat, nasul de obicei infundat) insa problema cu ganglionul este cu mult inainte de aceste probleme cu gatul, deci ma gandesc ca nu au legatura... mentionez ca am avut tbc cand eram copil
5 comentarii

o consultatie la ORL ar fi de folos. deobicei aceste umflaturi sunt mai degraba ateroame sau mici lipoame, insa sunt si exceptii

Am si eu o problema m-am ranit la ureche si nu prea am avut grija de rana, acum s-a umflat aprox 3mm tratament ceva multumesc anticipat

din moment ce nu vedem ce leziune aveti si cum arata, este greu de apreciat cat de grava este situatia.
daca infectia afecteaza si cartilajul este o problema majora, trebuie sa-l vada un medic ca sa fie tratata corespunzator
daca infectia afecteaza si cartilajul este o problema majora, trebuie sa-l vada un medic ca sa fie tratata corespunzator

nu poti vedea poza
ceva de genu arata, mersi pentru ajutor :)
ceva de genu arata, mersi pentru ajutor :)

http://forum.softpedia.com/topic/710886-umflatura-ureche/
exact asa arata si la mine, nu ma doare nimic doar simt ca este tare la atingere.. multumesc pentru ajutor
exact asa arata si la mine, nu ma doare nimic doar simt ca este tare la atingere.. multumesc pentru ajutor
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ganglion in spatele urechii
- 3Umflatura la urechea stanga
- 4Umflatura in spatele urchii drepte
- 4am descoperit ca sub osul urechii stangi ceva tare de forma bombata
- 10Umflaturi in spatele urechii
- 3Ganglion in spatele urechii
- 3am o galma in fata urechii langa maxilar
- 8falci umflate si ganglion umflat sub urechea stanga
- 0Porbelema la ureche
- 4Ganglioni langa urechea dreapta
- 3Umflatura dupa ureche