Umflaturi pe triceps

16-10-2009
danield
Nu este medic/terapeut
danield
Buna ziua,

Acum cativa ani mi-au aparut pe triceps 3 umflaturi (pe rand nu simultan).
Una dintre ele este cam de1.5 cm restul mai mici ~0.5 cm. Sunt moi, nedureroase, doar jeneaza, un pic la palpare (in genul unei vanatai). Una dintre cele mici este un pic mai deranjanta (dar nu mult).

Am luat Omega 3~6~9 si mi s-a parut ca s-au facut un pic mai moi.

Am fost la medic cu ele, dar raspunsul a fost : "Daca vrei sa vezi ce ai acolo hai sa scoatem una".

Ce credeti ca ar putea fi?

Multumesc.
2 comentarii
0
16-10-2009, ora 18:59
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Nu ati precizat daca este vorba despre tricepsul brahial sau cel sural (respectiv la nivelul bratului sau al gambei).
ce varsta aveti, faceti eforturi fizice extreme, gen haltere?? Sunt importante multe alte asemenea informatii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
19-10-2009, ora 07:55
danield
Nu este medic/terapeut
danield
Este vorba de tricepsul brahial. am 34 de ani.

Prima formatiune a aparut in perioada in care faceam sala (poate coincidenta) chiar in perioada in care am pus accent pe triceps - gantere, haltere etc (asta e si motivul pt care m-am gandit ca ar fi de la sala).
In schimb au mai aparut 2, de dimensiuni mai mici, tot in acea zona (nu-mi mai amintesc daca mai faceam sla sau nu, in perioada aceea).

De curand, vad ca am una, mica, si pe tricepsul de la cealalta mana, tot nedurerosa.
De mentionat ca aveam si una pe picior, cam la 5 cm de incheietura si care s-a micsorat, aproape ca a disparut in perioada in care am luat Omega 3-6-9.

Multumesc pt raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns