UNGHIE INFECTATA

03-09-2010
alinaloredana
Nu este medic/terapeut
alinaloredana
SUNT DIN TIMISOARA SI AM O UNGHIE INFECTATA, CRED CA A RAMAS UN COLT SAU A FOST INTEPATA PIELEA. A INCEPUT SA SE INFECTEZE SI VREAU SA MERG LA MEDIC. DORESC SA STIU UNDE AS PUTEA MERGE LA CE MEDIC SA MERG. MULTUMESC ANTICIPAT
1 comentarii
0
03-09-2010, ora 23:59
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Stimată d-ră/d-nă Alina Loredana,

Ar fi indicat să mergeţi să consultaţi un medic dermatolog.
În cazul în care nu veţi putea să ajungeţi la un astfel de medic, din varii motive mai mult sau mai puţin obiective, trebuie să ştiţi că usturoiul vă poate ajuta foarte mult, dar, în cazul descris de către dvs. - infecţie unghială - numai uzându-l în felul următor: se curăţă 6 bulbi, se mărunţesc şi se pun într-un recipient cu 250 ml de apă clocotită. Se acoperă respectivul recipient timp de 15 minute, apoi se strecoară. Infuzia obţinută se va folosi pentru spălarea zonei afectate, de 3 ori pe zi. După spălare, se va folosi sub formă de comprese, ea având proprietăţi antibacteriene, antifungice şi chiar antivirale. Folosirea tincturii de propolis, concomitent cu infuzia de usturoi, va mări substanţial eficacitatea tratamentului (aplicaţi tinctura de propolis, prin tamponare, de 3 ori pe zi, la 15 minute după îndepărtarea compresei).
Ţineţi minte această reţetă de folosire a usturoiului, simultan cu tinctura de propolis, şi uzaţi-o ori de căte ori veţi avea nevoie. Este foarte eficace! (nu folosiţi tinctura de propolis dacă sunteţi alergică la propolis!).

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns