unghii cu un canal longitudinal - e vreo problema?

26-11-2009
Ambonsarado
Nu este medic/terapeut
Ambonsarado
Cu mult timp in urma (nu stiu cind) au aparut pe 2 unghii cite un canal longitudinal ca o scobitura.In rest cresc normal si nu sunt moi.
multumesc.
6 comentarii
0
26-11-2009, ora 18:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Probabil aveţi o carenţă de zinc şi vitamina B6 (această carenţă denaturează procesul de formare al keratinei). Consultaţi medicul dermatolog!

Toate cele bune!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
26-11-2009, ora 18:41
Ambonsarado
Nu este medic/terapeut
Ambonsarado
Multumesc pt raspuns.Sa iau niste vitamine ?
0
27-11-2009, ora 15:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Nu! Vă rog să consultaţi medicul dermatolog. Informaţiile de mai sus NU sunt un diagnostic, sunt doar supoziţii, presupuneri...dvs. nu ştiţi exact de ce suferiţi, dar în urma consultului dermatoscopic veţi primi diagnosticul şi tratamentul adecvat...dacă nu doriţi să apelaţi la medicaţia alopată, consultaţi un medic homeopat! Decizia vă aparţine în totalitate ;)


Toate cele bune şi multă sănătate.

P.S. Puteţi lua vitamine, dar nici vitaminele nu se administrează fără prescripţie, nu de alta, dar vă pot afecta starea de sănătate!
0
15-03-2011, ora 03:52
Nona27
Nu este medic/terapeut
Nona27
La varsta de 16 ani am avut un mic accident.Fratele meu a deschis usa peste laba piciorului meu si unghia mare a fost deplasata de pe deget..Dupa ce durerea a trecut am abservat ca intre unghie si piele e o distanta mare asa ca am taiat toata unghia pana la baza.Noua unghie care a crescut e foarte urata si de altfel ciudata.E groasa galbuie, cu denivelari la suprafata si MOALE.! La atingere e tare dar cand imi fac pedichiura si folosesc forfecuta mereu curat de sub unghie ceva materie moale care e crescuta intre unghie si piele Chiar si la suprafata daca sap cu forfecyta in unghie e moale si sfarmicios...O curat afara fara sa ma doara chiar daca e crescuta si lipita de piele..de ceva timp am observat ca si la celalalt picior am aceasi problema si tot la degetul mare...Am cercetat sa vad daca e fungus si nu cred ca e..Aspectul unghiei nu este de lemn uscat, ca si in cazul fungusului...Oricum ideea e ca imi doresc foarte mult sa rezolv aceasta problema pentru ca e foarte inestetic si sunt si femeie..:( este vreo solutie sa o fac sa creasca iar normal?ce trebuie sa fac?ce tratament?Va multumesc
0
26-08-2011, ora 23:47
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Nona27, problema dv. unghială este, în principal, o polimodificare complexă patologică de consistenţă, de pigmentare şi culoare şi de formă şi textură.
Ce trebuie să faceţi? Trebuie să consultaţi un medic dermatolog cu experienţă pentru a fi consultată, diagnosticată şi tratată.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
_


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o noapte splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick ♥
0
28-08-2011, ora 17:25
Nona27
Nu este medic/terapeut
Nona27
Va multumesc pentru raspuns si urarile de bine! :) Va doresc la fel!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum să evitați infecțiile micotice ale unghiilor
  • Îți cad unghiile? Ce poate însemna asta
  •