Urechi infundate

23-03-2019
Ovidius123
Nu este medic/terapeut
Ovidius123
Buna ziua,

Am o problema cu urechile cauzata zic eu de expunerea la prea mult zgomot.

1) In biroul unde lucrez se renoveaza o jumatate de etaj - se taie cu flexul si se bate zilnic + zgomotul facut de colegi care tipa / vorbesc, etc.
2) Renovez apartamentul personal si mereu cand merg acolo e zgomot de flex / bormasina intrucat se schimba instalatia electrica.
3) Pana nu de mult am ascultat zilnic muzica (6h). La birou ascult pt a nu auzi colegii care tipa, iar acasa pt a ma relaxa.
4) Astazi a culminat totul cand a trebuit sa dau o gaura pentru hota la apartament iar zgomotul a fost infernal >150 db -10-15 min ( bormasina cu carota + aspirator cu apa + pompa in acelasi timp). Mi-am acoperit urechile cu mainile, dar nu cred ca a fost suficient.

Senzatia care o am acum este de urechi infundate / usor dureroase. La urechea dreapta mi s-a spus acu cativa ani ca am un dop de cear(mai vechi) dar mi-a fost frica sa merg sa il scot dupa ce am citit fel si fel de povesti cu timpane sparte / lezate.

Mentionez ca am o deviatie de sept si am oroare sa imi intre apa in urechi. Daca imi intra in urechea dreapta dureaza doua 3 zile pana iese.

Ce imi sugerati sa fac ?

Multumesc,
Ovidius123
1 comentarii
0
24-03-2019, ora 09:15
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Sa mergi luni la ORL.. Sa scoți dopul de ceara și dacă e cazul sa faci audiograma ca sa știi la ce nivel e pierderea de auz
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •