urechi infundate.vedere deficitara, cap greu
Buna seara!As dori, va rog, niste sfaturi sau sugestii..
De cate luni am urmatoarele simtome:senzatia de cap greu(senzatia care o ai cand esti mahmur)imi este greu sa mi focusez imaginea, daca citesc ceva simt ca mi fug randurile, urechi infundate, si apoi o senzatie tare ciudata-nu ma pot concentra, simt ca tot ce in jurul meu este ceva asa de vis, ca si cum as fi departe de tot.
Mentionez ca din cauza job ului, stau foarte mult in fata calculatorului, aprox 10 ore pe zi, iar seara cand ajung acasa beau o bere sau 2 pe zi.
Vitamine am luat, calciu, chiar si vitamine speciale pentru ochi, dar nici un efect!
Unde ma sfatuiiti sa ma duc?Ce ar putea fi?
Va multumesc anticipat
De cate luni am urmatoarele simtome:senzatia de cap greu(senzatia care o ai cand esti mahmur)imi este greu sa mi focusez imaginea, daca citesc ceva simt ca mi fug randurile, urechi infundate, si apoi o senzatie tare ciudata-nu ma pot concentra, simt ca tot ce in jurul meu este ceva asa de vis, ca si cum as fi departe de tot.
Mentionez ca din cauza job ului, stau foarte mult in fata calculatorului, aprox 10 ore pe zi, iar seara cand ajung acasa beau o bere sau 2 pe zi.
Vitamine am luat, calciu, chiar si vitamine speciale pentru ochi, dar nici un efect!
Unde ma sfatuiiti sa ma duc?Ce ar putea fi?
Va multumesc anticipat
1 comentarii
Cu tensiunea arteriala cum stati? Mergeti la un consult oftalmologic, eventual o monitorizare cardiaca si un RMN la cap. Daca toate astea sunt ok, suferiti de epuizare/oboseala. Lasati berea si luati niste ceai de plante, dormiti mai mult, purtati ochelari pentru calculator, fiti mai fericit si munciti mai putin :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9otita medie, senzatie de ureche infundata
- 10Jena permanenta in urechi (amorteala) si senzatie ca urechile sunt infundate
- 1Ureche infundata cu ameteala
- 4ureche infundata
- 5Ameteala, cap greu, senzatie de imperceptibil, urechi infundate. imi vreau mintea limpede!
- 1ureche infundata
- 1urechi infundate
- 2Se infundă des urechea.
- 9Ureche infundata, aud foarte incet si intr-un fel de ecou
- 2Ganglioni umflati si durerosi sub urechea stanga
- 2Ureche stânga înfundată
- 1Urechea stanga infundata
- 1De cand am venit de la bazin am urechile infundate.
- 3Tuit si urechi infundate
- 1Catar tubotimpanic si vertij
- 5Țiuit in ureche si senzatia de ureche infundata.
- 2Ureche înfundată
- 1Am o problema cu urechea.
- 1Urechi înfundate, presiune in zona nasului(între ochi), discomfort sub limba
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: