urechi infundate.vedere deficitara, cap greu
Buna seara!As dori, va rog, niste sfaturi sau sugestii..
De cate luni am urmatoarele simtome:senzatia de cap greu(senzatia care o ai cand esti mahmur)imi este greu sa mi focusez imaginea, daca citesc ceva simt ca mi fug randurile, urechi infundate, si apoi o senzatie tare ciudata-nu ma pot concentra, simt ca tot ce in jurul meu este ceva asa de vis, ca si cum as fi departe de tot.
Mentionez ca din cauza job ului, stau foarte mult in fata calculatorului, aprox 10 ore pe zi, iar seara cand ajung acasa beau o bere sau 2 pe zi.
Vitamine am luat, calciu, chiar si vitamine speciale pentru ochi, dar nici un efect!
Unde ma sfatuiiti sa ma duc?Ce ar putea fi?
Va multumesc anticipat
De cate luni am urmatoarele simtome:senzatia de cap greu(senzatia care o ai cand esti mahmur)imi este greu sa mi focusez imaginea, daca citesc ceva simt ca mi fug randurile, urechi infundate, si apoi o senzatie tare ciudata-nu ma pot concentra, simt ca tot ce in jurul meu este ceva asa de vis, ca si cum as fi departe de tot.
Mentionez ca din cauza job ului, stau foarte mult in fata calculatorului, aprox 10 ore pe zi, iar seara cand ajung acasa beau o bere sau 2 pe zi.
Vitamine am luat, calciu, chiar si vitamine speciale pentru ochi, dar nici un efect!
Unde ma sfatuiiti sa ma duc?Ce ar putea fi?
Va multumesc anticipat
1 comentarii
Cu tensiunea arteriala cum stati? Mergeti la un consult oftalmologic, eventual o monitorizare cardiaca si un RMN la cap. Daca toate astea sunt ok, suferiti de epuizare/oboseala. Lasati berea si luati niste ceai de plante, dormiti mai mult, purtati ochelari pentru calculator, fiti mai fericit si munciti mai putin :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Mi se infunda urechea
- 5scurgerile din ureche
- 3Mi se infunda o ureche si dupa tratament si cauterizare.
- 14Durere urechi, cap, sunete si senzatie urechi infundate
- 4Urechea infundata
- 5nas si ureche infundata + ameteli
- 6Mancarime la urechea cu timpan perforat,
- 2Ureche infundata si cu cealalta aud slab
- 1Urechi inrosite si senzatie de infundare
- 2Ureche infundata
- 1am o ureche infundata de un an de zile, in urma unei otite
- 8Catar ototubar
- 3urechi infundate la baietel de 8 ani
- 3Ureche infundata si zgomot permanent in ea
- 1Sinuzita, Puroi in gat, ganglioni umflati si dureri de urechi
- 2Ureche înfundată in urma unei răceli.
- 1Sinuzita persistenta
- 13Ureche si spray auricular Acustivum
- 11Acufene si ureche infundata
- 4Urechi infundate si presiune
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: