urechi infundate.vedere deficitara, cap greu
Buna seara!As dori, va rog, niste sfaturi sau sugestii..
De cate luni am urmatoarele simtome:senzatia de cap greu(senzatia care o ai cand esti mahmur)imi este greu sa mi focusez imaginea, daca citesc ceva simt ca mi fug randurile, urechi infundate, si apoi o senzatie tare ciudata-nu ma pot concentra, simt ca tot ce in jurul meu este ceva asa de vis, ca si cum as fi departe de tot.
Mentionez ca din cauza job ului, stau foarte mult in fata calculatorului, aprox 10 ore pe zi, iar seara cand ajung acasa beau o bere sau 2 pe zi.
Vitamine am luat, calciu, chiar si vitamine speciale pentru ochi, dar nici un efect!
Unde ma sfatuiiti sa ma duc?Ce ar putea fi?
Va multumesc anticipat
De cate luni am urmatoarele simtome:senzatia de cap greu(senzatia care o ai cand esti mahmur)imi este greu sa mi focusez imaginea, daca citesc ceva simt ca mi fug randurile, urechi infundate, si apoi o senzatie tare ciudata-nu ma pot concentra, simt ca tot ce in jurul meu este ceva asa de vis, ca si cum as fi departe de tot.
Mentionez ca din cauza job ului, stau foarte mult in fata calculatorului, aprox 10 ore pe zi, iar seara cand ajung acasa beau o bere sau 2 pe zi.
Vitamine am luat, calciu, chiar si vitamine speciale pentru ochi, dar nici un efect!
Unde ma sfatuiiti sa ma duc?Ce ar putea fi?
Va multumesc anticipat
1 comentarii
Cu tensiunea arteriala cum stati? Mergeti la un consult oftalmologic, eventual o monitorizare cardiaca si un RMN la cap. Daca toate astea sunt ok, suferiti de epuizare/oboseala. Lasati berea si luati niste ceai de plante, dormiti mai mult, purtati ochelari pentru calculator, fiti mai fericit si munciti mai putin :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4De o luna am ambele urechi infundate
- 9Am probleme cu urechea dreapta !
- 9urechi infundate
- 14Durere urechi, cap, sunete si senzatie urechi infundate
- 7ureche infundata de 3 luni
- 6probleme cu amigdalele, ureche infundata, voma
- 2Ureche infundata si cu cealalta aud slab
- 1am o ureche infundata de un an de zile, in urma unei otite
- 3Urechea dreapta infundata si simt un fel de presiune
- 0Senzatie de ureche infundata (amandoua)
- 16ureche înfundată de cel mult 1 an de zile
- 3Urechi infundate de patru luni de zile
- 1Senzatie de ureche infunata
- 2Probleme cu urechile
- 3Picăturile auriculare
- 0Ureche înfundata
- 1Ureche infundata
- 3Durere jumatate de cap, nas, ureche si zona cervicala
- 6Ureche infundata, stări ameteala
- 6Ureche infundata senzatie de presiune
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: