URGENT!!!!!
Bunica mea, in varsta de 73 ani, este spitalizata de 3 luni de zile. Toate analizele pe care le-a facut au iesit in limitele normale. Ea face temperatura zilnic, acuza dureri toracice, in zona omoplatului drept, dar si dureri ale maxilarului si in timpul miscarii capului uneori, nu mai poate sa mearga. A fost internata la Rm.Valcea, dar si la Cluj. A fost diagnosticata cu TIROIDITA infectioasa si a inceput un tratament cu Prednison. Tin sa precizez ca acest tratament l-a inceput cand a fost externata din Cluj. Starea s-a inrautatit in cateva zile, si am fost nevoiti sa o internam din nou in Rm.Valcea. Dupa inceperea tratamentului, cu 40 mg Prednison, temperatura a disparut, apoi la reducerea tratamentului la 30 mg, temperatura a revenit. Tin sa precizez ca TSH-ul a fost alaltaieri intre 60-70, ceea ce elimina probleme care pot veni din pricina glandei. I s-au facut toate analizele si acestea sunt OK. Am fost la clinica de la Mihaiesti pentru a verifica daca temperatura vine de la o problema a plamanilor, insa rezultatele au iesit bine. Joi este programata la un RMN cranian, la indrumarea unui domn doctor neurolog. Va rog, daca puteti sa-mi dati un sfat in legatura cu aceasta problema...Nimeni nu-si da seama din ce cauza face temperatura aproape zilnic...
1 comentarii
0
23-05-2009, ora 12:21
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hristos a Inviat!
Va rog sa o sunati pe dna doctor Constanta Tiganisteanu (0751.030.553) si sa-i cereti sfatul. Vi-l va da cu mare placere si cu siguranta va va ajuta mai mult decat va imaginati!
Numai Bine si multa sanatate fam dvs.
Va rog sa o sunati pe dna doctor Constanta Tiganisteanu (0751.030.553) si sa-i cereti sfatul. Vi-l va da cu mare placere si cu siguranta va va ajuta mai mult decat va imaginati!
Numai Bine si multa sanatate fam dvs.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Amețeli - cauze probabile
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul