URGENT!!!!!!!!!!
ma doare arcada dentara inferioara jumatatea dr cu tot cu ureche si gat, nu pot deschide gura, cred ca pleaca de la maseaua de minte care e iesita deja (nu e stramba sau cu gingie peste ea );am o umflatura sub mandibula dureroasa la palpare ;am inceput de 2 zile sa iau augmentin 625 mg la 12 ore, ibuprofen 600 mg pe zi, credeti ca e bun tratamentul ? nu prea sunt semne de ameliorare ;nu am fost la medic pt ca nici nu pot deschide gura ;;;;ar trebui sa merg la un medic stomatolog sau continui tratamentul pana trece durerea?sau e nevoie de un alt tratament?
va multumesc anticipat!
va multumesc anticipat!
1 comentarii
da, ar trebui sa fiti vazuta de un stomatolog, cel putin sa identifice exact cauza. chiar daca dvs nu vi se pare ca puteti deschide gura suficient, este posibil sa poata fi aplicat un tratament local minim. de asemenea ar trebui sa aveti la dvs o radiografie panoramica, in care se vad toti dintii (pentru a face acest tip de radiografie nu trebuie sa deschideti larg gura). tratamentul medicamentos pe care il luati acum este ok, dar trebuie administrat 5 zile.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Este urgenta?Cat de grav?
- 0Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar