URGENT - Molar de minte Scos

Buna Ziua. Mi am scos molarul de minte ieri pt ca zicea doctorul ca imi impinge dantura si tb scos, si acu ma doare foarte tare si sunt foarte umflat... am impresia ca doctorul mi a cusut obrazul... sau cel putin asa vad eu cand ma uit in oglinda.e f inflamata zona aceea... nu sh ce sa fac... sunt si speriat un pic, imi poate da cineva un sfat va rog?
Multumesc.
Multumesc.
3 comentarii

Asa se intampla.comprese cu apa rece...schimbate la fiecare 15-20 min...o sa treaca in 2-4 zile

multumesc de raspuns...am inceput sa pun comprese. sper sa treaca

in cate zile ti-a trecut? stiu ca ai scris de mult mesajul asta, poate totusi vei vedea.acelasi lucru ca tine il patesc si eu acum...om obrazul cusut si umflatura se simte foarte tare la apasat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 7extractie molar, durere insuportabila+eruptie molar de minte
- 3am probleme cu dantura...
- 8Amigdala, limba si maseaua de minte
- 3Extractie masea
- 6Se slefuieste pe lucrare metalo-ceramica?
- 8Dureri si pocnituri la incheietura maxilarului
- 0maseaua de minte
- 3extragerea dintilor poate genera deplasarea maxilarului sau mandibulei?
- 0Alternativa la extractia dintilor mobili - Electronic doctor
- 2extracţie canini
- 2Dupa extragerea dentara
- 3Pareri diferite de la stomatologi
- 6Mi-am scos maseaua de minte de sus si ma doare un ganglion sub mandibula la atingere.
- 9Obraz umflat dupa extractie de molar de minte
- 10Extractie Masele de minte
- 1Extractie masele de minte
- 2Extragere Dinți 5
- 0Măsea inflamată după o extracție dar fara durere
Mai multe informații despre: Extractia dentara Maseaua de minte