Urgente nesfirsite

22-05-2016
Nemultumit
Nu este medic/terapeut
Nemultumit
Am dureri ale oaselor in zona fetei. Azi, simteam intepaturi pe toata fata. Buza de sus imi este umflata.
Totul a debutat cu o infectie la ochi. Lacrimare puternica la vint urmata de iritatia ochilor si mincarimi. Am primit medicamente, totul s-a retras dar, la vint reapare. Vineri seara au inceput durerile in zona fruntii, nas infundat, frisoane. Am desfundat nasul (o fac mereu), am facut o baie (aproape) fierbinte, am luat un paracetamol si m-am culcat. Simbata ma dureau toate oasele fetei, nasul la baza si nu suportam nici ochelarii (pt citit). Stiindu-ma cu sinuzta, am mers la ORL. Nu mi s-a gasit nimic dar mi s-au dat antialergice. Duminica (azi), a fost mai rau. Durerile s-au limitat la nivelul nasului si buzei de sus. In schimb au aparut intepaturile pe toata fata. Am mers la:
-stomatologie, crezind ca este un dinte infectat daca buza era umflata. Nimic de la ei
-ORL din nou, unde m-au trimis pentru o radiografie. Nimic cronic, doar o rino-sinuzita. Am primit *** un analgezic (inteleg ca nu pot spune numele medicamentului) si recomandarea de a ma intoarce la oftalmologie.
-oftalmologie, unde iar nu au vazut nimic dar s-au mirat ca pentru rino-sinuzita am primit doar *** si mi-au recomandat neurologia cu suspiciunea ca durerile fetei ar putea fi de la coloana.
Toate astea intr-o singura zi!
Nu mai suport durerile. Din cauza acelor simptome de intepaturi suspectez o infectie. Dar, nu s-a vazut
Daca eu fac septicemie vor spune ca bolnavul a fost neglijent, nu a mers la timp la medic. Asa se obisnuieste. Si ce frumos se vorbeste la TV de preventie, de specialisti, de spitale noi cu dotari lux (dar pe care nu stiu sa le foloseasca), de faptul ca se lupta cu pacientii neglijenti care nu merg la timp la medic, cu... etc. Dar nu se spune ca trebuie sa te imbolnavesti programat, doar o data pe luna. Si nu se spune ca nu stiu sa interpreteze niste analize sau sa prescrie mai mult decit un analgezic la moda.
Asta este profesionalismul medicilor din Romania? Pentru asta ies in strada si cer salarii si mai mari? Pentru asta ameninta cu plecarea in strainatete? Pentru ca doar dau trimiteri de la unul la altul sa umple registrele de consultatii?
Si nu locuiesc intr-un oras uitat de lume ci la "pomul laudat".
1 comentarii
0
22-05-2016, ora 17:40
Nemultumit
Nu este medic/terapeut
Nemultumit
As vrea sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva. E umilitor pentru noi pacientii in general, in conditiile in care sintem si asigurati. Platim bani buni pentru bataia asta de joc. Oare unde se duc banii nostri? Pe asigurarile de malpraxix ale medicilor?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: durerea faciala

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: