urinare din 2 in doua ore

11-01-2011
danvadan
Nu este medic/terapeut
danvadan
buna ziua,
ma numesc Dan, am 37 ani
am zile cand urinez foarte des, din 2 in doua ore, iar noaptea de 2-3 ori, nu ma ustura, dar simt ca vezica este presata aproape tot timpul; cantitatea de urina este aproape normala de fiecare data, de cele mai multe ori fara jet.

cumulat beau aproximativ 2 litri de lichide in 24 ore
acum 4-5 ani cand am fost la un control urologic mi s-a spus ca am prostata marita, ereditar-bunicul meu- am facut ceva tratament cateva luni, a fost mai ok o perioada
se poate folosi /incerca un remediu natural?
pot primi cateva sfaturi de la dvs?
multumesc
1 comentarii
0
10-02-2011, ora 11:35
Olgutzas
Nu este medic/terapeut
Olgutzas
Pro State Power - Extractul din seminte de palmier pitic este folosit ca tratament naturist pentru intarirea sistemului reproductiv la barbati si in particular pentru atenuarea simptomelor hipertrofiei benigne de prostata.

Garlic Caps - Efect antibiotic si antiseptic puternic, stimuleaza imunitatea in infectii cu bacterii, virusi, fungi si paraziti la diferite nivele ale organismului, previne si trateaza infectiile urinare la barbatii care prezinta adenom de prostata.

Vital Man - Sporeste forta fizica si spirituala, amelioreaza functiile glandelor endocrine si are efect pozitiv asupra organelor sexuale, are efect de intinerire, prelungeste viata. Produs naturist foarte util mai ales barbatilor care au trecut de o anumita varsta.

Sper sa va ajute careva. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •