Urinez des, diagnostic incert??

19-10-2018
GloriaH
Nu este medic/terapeut
GloriaH
M-am prezentat la doctor cu o problema de urinare (merg relativ des la baie, sau cel putin am senzatia ca trebuie sa ma golesc, mai ales pe timpul noptii dar nu urinez mereu in cantitati mari) si m-a trimis sa-mi fac un set de analize.
Examenul sedimentului urinar: celule epiteliale frecvente, eritrocite frecvente, leucocite absente.Eritrocite 300 Ery/ul.Analizele au iesit in regula, dansa a spus ca nu se pune problema de-o infectie sau paraziti, mi-a dat niste pastile Calciu-Magneziu si mi-a spus ca ar fi de preferat sa fac o vizita la ecograf.Intre timp, dimineata, aveam niste stari de greata care acum mi-au trecut.
Azi, la ecograf, aceeasi problema-doctorul nu a depistat nimic.I-am spus ca am facut analize, tot, dar ea a spus sa mai fac o data sau de doua ori analizele pentru ca e posibil sa fie "eronate".Deci, care ar putea fi problema?pentru ca eu simt ceva, nevoia asta de mers la baie pe care nu o consider normala desi mama crede ca s-ar putea sa fie totul in capul meu.
5 comentarii
1
30-10-2018, ora 10:23
Cosix2018
Nu este medic/terapeut
Cosix2018
Bună ziua. Nu este totul în capul tău. Eu am fost greșit diagnosticata tot asa pt ca analizele îmi ieșeau toate bune. Aveam decat usturime la urinare și o senzație de a urina permanenta. Mi-a dat aiurea antibiotic pt cistita și nu am avut nici un rezultat asta pana când am ajuns în urgenta după 3 săptămâni cu o colica renala pe partea stânga și la CT s-a văzut o piatra în ureter care e la doar 1 cm de vezica urinara. Deci investighează ca nu e din capul tău și scrie-mi te rog. Piatra se vede doar la CT și la radiografia cu substanță de contrast, la ecografia normala nu se vede, decât o inflamație a vezicii care poate fi tot de la o piatra care provoacă leziuni.
0
30-10-2018, ora 16:01
GloriaH
Nu este medic/terapeut
GloriaH
Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra!Daca intr-adevar se va dovedi a fi o problema, atunci voi fi nevoita sa actionez (si chiar urgent, pentru ca nu vreau sa se agraveze).Sper doar sa nu apara complicatii, mai ales ca nici macar nu stiu ce as putea sa am.
0
16-11-2018, ora 21:56
Cosix2018
Nu este medic/terapeut
Cosix2018
Bună Gloria. Cum te simți?
0
16-11-2018, ora 22:02
Cosix2018
Nu este medic/terapeut
Cosix2018
Greata ta poate avea mai multe cauze. Eu tot asa am început cu senzație de a urina, greata, dureri nu aveam decât discomfort maxim după urinare și chestia asta m-a ținut o luna în care am fost diagnosticata cu cistita. Am luat antibiotic dar simptomele persistau asa ca am renunțat sa mai merg la medic. După o luna am făcut prima colica renala din viata mea, deși a fost prima e ciudat pt ca la primele dureri mi-am și dat seama ca e de la rinichi, nu știu de ce, probabil pt ca sunt și asistent medical. Am ajuns în urgenta, aveam dureri cumplite cu stari de greata și acolo la CT au văzut piatra care era pornita deja și se blocase în ureter. Am așteptat trei luni sa se elimine singura cu terapie naturista dar în zadar. M-am operat în 31 octombrie prin ureteroscopie și mi-au scos piatra. Acum sunt mai bine. Aștept vesti de la tine.
0
16-11-2018, ora 22:36
GloriaH
Nu este medic/terapeut
GloriaH
Multumesc de intrebare, este foarte frumos din partea dumneavoastra!Greata nu mai am, si nici dureri nu am avut, nici un alt simptom in afara faptului ca mergeam des la baie.Am observat ca nici urinari dese nu mai am, dar cu toate astea mi-am mai facut un test de urina (si asta a iesit ok).Totusi, voi apela din nou la doctorul de familie, iar la nevoie la ginecolog, dar cred ca problema s-a mai ameliorat fata de cum era.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •