urmarile unei extractii dentare
buna ziua
acum 3 zile mi-a fost erxtras caninul de pe partea stanga sus.
avea o radacina intortocheata, a durat mult pana a reusit sa il traga; ma rog, nu pot spune ca m-a durut atunci.
dar si acum simt ca ma ustura gingia si ma doare locul; nu mi se calmeaza durerea decat cu ketonal. cat timp se mentine aceasta durere?
mentionez ca nu am luat nici un antibiotic
la 2 zile dupa extractie am avut o secretie nazala curioasa de un galben puternic, nemirositoare, care s-a repetat si azi dimineata. ce inseamna aceasta secretie, o infectie?
acum 3 zile mi-a fost erxtras caninul de pe partea stanga sus.
avea o radacina intortocheata, a durat mult pana a reusit sa il traga; ma rog, nu pot spune ca m-a durut atunci.
dar si acum simt ca ma ustura gingia si ma doare locul; nu mi se calmeaza durerea decat cu ketonal. cat timp se mentine aceasta durere?
mentionez ca nu am luat nici un antibiotic
la 2 zile dupa extractie am avut o secretie nazala curioasa de un galben puternic, nemirositoare, care s-a repetat si azi dimineata. ce inseamna aceasta secretie, o infectie?
2 comentarii
Acea secretie nazala este un simptom al sinuzitei maxilare, aparuta, in acest caz, in urma infectiei dintelui exstras.Cu siguranta avea puroi la radacina.Eu facusem o extractie la o masea care avea puroi la radacina, din fericire punga de puroi nu s-a spart, dar totusi dentistul mi-a dat sa iau urgent antibiotice(Amoxicilina).Eu zic ca e necesar sa le luati, oricum fac bine.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila