urmarile unei extractii dentare

15-12-2011
mariatiron
Nu este medic/terapeut
mariatiron
buna ziua
acum 3 zile mi-a fost erxtras caninul de pe partea stanga sus.
avea o radacina intortocheata, a durat mult pana a reusit sa il traga; ma rog, nu pot spune ca m-a durut atunci.
dar si acum simt ca ma ustura gingia si ma doare locul; nu mi se calmeaza durerea decat cu ketonal. cat timp se mentine aceasta durere?
mentionez ca nu am luat nici un antibiotic
la 2 zile dupa extractie am avut o secretie nazala curioasa de un galben puternic, nemirositoare, care s-a repetat si azi dimineata. ce inseamna aceasta secretie, o infectie?
2 comentarii
0
15-12-2011, ora 16:55
mellamiki
Nu este medic/terapeut
mellamiki
Acea secretie nazala este un simptom al sinuzitei maxilare, aparuta, in acest caz, in urma infectiei dintelui exstras.Cu siguranta avea puroi la radacina.Eu facusem o extractie la o masea care avea puroi la radacina, din fericire punga de puroi nu s-a spart, dar totusi dentistul mi-a dat sa iau urgent antibiotice(Amoxicilina).Eu zic ca e necesar sa le luati, oricum fac bine.
0
16-12-2011, ora 09:59
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Mergeti din nou la medic sa va vada.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul