urologie

20-11-2008
magic
Nu este medic/terapeut
magic
In data de 16 iunie 2008 mi s-a extirpat un rinichi (rinichiul stang), dar dupa 4 luni nu s-a inchis rana, in octombrie 2008 am fost redeschis, s-a curatat, s-a lasat rana deschisa, dar supureaza destul de mult.
Nu am diabet, rana a fost infectata cu proteus, germeni gramnegativi, stafilococ auriu.
Am luat in termen de 5 luni de 4 ori cefalosporine (C FORT) si altele la care infectia era sensibila, a disparut o data dar dupa 2 saptamani a aparut alt bacil.
Ce am de facut ?, medicul urolog (suntem prieteni!!!!) imi spune sa am rabdare.dar au trecut 5 luni!!!!
1 comentarii
0
29-06-2010, ora 17:38
geta.croitoru
Nu este medic/terapeut
geta.croitoru
Buna ziua,

Mama mea are 73 de ani si a suferit o interventie chirurgicala, iar dupa examenul histopatologig, are urmatorul diagnostic:
-carcinom papilar tip urotelial G2 A, CU INVAZIA CORIONULUI SI INTENSA REACTIE INFLAMATORIE CRONICA PERITUMORALA 396766
-396815- structura microscopica de parenchim renal cu leziuni de pielonefrita cronica nespecifica ce prezinta la nivelul bazinetului carcinom papilar tip urotelial G2, cu invazia corionului si intensa reactie inflamatorie cronica peritumorala
-396816-structura microscopica ereter invadat de un carcinom slab diferentiat in1/3 externa a peretelui
-396817,
-396818
-396819, 820

Intrbarea mea este, daca la 73 de ani, cu diabet (nedependent de insulina) trebuie neaparat sa faca citostatice. Cat de rapid poate evolua daca nu face citostatice ?Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns