Usturime gat, piept, greutate respir.

Buna ziua, acum 2 saptamani am avut puroi in gat, am luat zinat timp de 4 zile, acesta a disparut insa usturimea a ramas.Dimineata si in timpul zilei scuipam bucatele mici maronii(sputa). Pe langa aceasta usturime mai era una usoara in zona pieptului, radianta.Mi-am facut analizele 'uzuale' modificari avand doar EO crescute foarte putin si VSH-ul la limita. Medicul care ma consultat cu stetoscopul a spus ca aude un murmur foarte slab. Mi-a recomandatat nurofen raceala si gripa vitamina A si Erdomed. Sunt fumator, timp de o saptamana nu am fumat si usturimea din piept a disparut, astazi am aprins o tigara si aceasta a revenit. Usturimea din gat nu a trecut niciodata, ma calmeaza doar decaseptul.Transpir in somn foarte rau zona gat piept si spate posterior de piept. Nu pot respira bine pe nas avand deviatie de sept si in permanenta o nara infundata, dorm cu gura deschisa. Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat, si sa imi recomandati un medic din bucurest pentru consult. O zi frumoasa si multa sanatate.
2 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7administrare colargol la copil
- 15dispnee care se manifesta foarte urat
- 5Durere in gat, dureri de urechi.. si dificultate la inghitire
- 0ULTRACOD si probleme la respiratie
- 1usturime in gat
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 1zgomot respiratie
- 2Nu pot respira adanc+junghi in spate
- 4baietel de 3 luni care respira greu
- 10mi s-a facut rau la scoala
- 1respiratie grea
- 2Dureri in gat senzatie de usturime.
- 57anxietate sau probleme respiratorii?
- 3Nu pot inghiti ! Usturime in gat.
- 15Respiratie grea
- 2Arsuri in gat
- 11Dispnee - cand inspir simt ca un fel de obstructie care nu ma lasa sa respir pe nas
- 0Respirație grea, senzație de greutate în piept.
- 2Nu pot respira profund
- 1Gat si stomac
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie usturimea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: