Usturime puternica la urinat

28-09-2014
btty596
Nu este medic/terapeut
btty596
Buna seara.
Am 18 ani si acum fix 7 zile, seara, am avut prima usturime la urinat. Am mai avut si in trecut, ma tineau maxim o zi sau ma ustura de 2-3 ori pe zi.
Insa, timp de aproximativ 4-5 zile din cele 7, dimineata, cand urinam pentru prima oara si vezica era plina, aveam usturimi groaznice spre sfarsitul urinarii, care durau 2-3 ore dupa. In a 4-a zi de dureri, joi, am fost cu mama mea la farmacie si mi s-a recomandat Urinex, 3 capsule pe zi. In prima zi am luat doar 2 pentru ca deja era dupa-amiaza, iar azi am inceput a 4-a zi de tratament si, cu riscul de a ma ustura iar (cum se intampla cand simt o ameliorare :))) ), tin sa mentionez ca azi m-am simtit mai bine, usturimea s-a ameliorat considerabil, dimineata m-a usturat doar un pic si in rest mi-a fost okay.
Pe 17 septembrie am avut primul contact sexual, am fost virgina, nu m-a durut, insa aveam momente in care simteam ca prietenul meu ma penetra prea tare si se lovea de 'ceva'. Usturimea a aparut la 5 zile, aproape 6, de la actul sexual, si am citit ceva in legatura cu 'cistita miresei'. Numai ca 5-6 zile pentru aparitia simptomelor de cistita in urma actului mi se pare putin mult..
Mentionez ca alte simptome in urma actului sexual( tot actul a fost protejat, mai putin 10-15 secunde la inceputul primului numar cand a bagat 'capul' fara, stiu ca nu a fost bine, dar iubitul meu nu prezinta si nu a prezentat niciodata vreun simptom ) timp de 6 zile nu am avut, si nici alte simptome in general, in afara de aceasta usturime pe toata lungimea uretrei si uneori cu dureri in vezica.
Saptamana asta o sa ajung la urolog, dar ce credeti ca ar putea fi? MA tot gandesc la boli venerice, am citit o gramada de tampenii pe net..
Sunt foarte paranoica de fel, nu ma pot concentra bine, nici cu mama nu pot vorbi, pentru ca m-ar omori daca ar stii ca nu mai sunt virgina..
Multi au spus ca 'am racit', sau ca e vreo infectie urinara (mentionez din nou ca am luat Urinex de 4 zile si simptomele s-au mai ameliorat putin).. mi-e tare frica!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poți preveni infecțiile urinare?
  •