ma simt de parca am 80 de ani, am dureri peste tot in corp si stare de rau generala

20-05-2016
georgica93
Nu este medic/terapeut
georgica93
Buna ziua tuturor... ma numesc George, am 23 de ani, locuiesc in Bucuresti, sa o iau cu inceputul. Acum aprox. 1 an am inceput sa am niste junghiuri, intepaturi, disconforturi in zona inimii (care nu erau foarte dese, gen o data pe sapt maxim) pana mai acum 5-6 luni, cand am fost la frizer si am simtit cum ma strange ceva de gat parca... si ca lesin (o senzatie de rau intens) usor, usor starile s-au intensificat am inceput sa am o sensibilitate in zona pieptului, adica orice ma atinge am impresie ca e durere toracica, am inceput sa am ameteli, dureri in tot corpul, mai ales de cap, transpiratii, stare generala de rau... nu pot sa fac mai nimic, am ajuns de 1000 de ori la spital la urgenta din cauza simptomelor acestea (cand mi-a fost foarte rau) am fost la foarte multi doctori, am luat diferite tratamente care nu au avut efect. Am facut 10000 de ekg-uri, care toate ies bune mereu, ecografie la inima care a iesit perfecta, 2 radiografii toracice in interval de 6 luni care ambele au iesit perfect, tomografie care a iesit perfect. Nu stiu ce sa mai fac si unde sa mai merg, ma simt de parca am 80 de ani, am dureri peste tot in corp si stare de rau generala, am uitat sa specific de vre-o 2 sapt nu mai am pofta de mancare si am slabit, am stare de voma si parca nu pot sa suport mancarea, cand inghit mancarea ma cam doare pe gat pana in stomac si simt ca nu se duce pana in stomac pana nu beau apa.. scaunul este moale de culoare galbena cu niste puncte negre prin el si uneori cu mancare nedigerata. Cine poate sa ma ajute cu niste sfaturi va rog as aprecia mult, sanatate multa tuturor.
2 comentarii
0
20-05-2016, ora 19:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Posibil anxietate cu atacuri de panica. Mergi la psihiatru pentru tratament. Dar probabil ti s-au spus deja aceste lucruri daca ai fost de 1000 de ori la Urgente.
Poti sa mai faci test anxietate pe net orientativ. Anxietatea e o boala care se trateaza la ora actuala cu peste 20 de medicamente. Nu are rost sa te mai chinuiesti un an, doi, trei cu starile daca la inima nu ai nimic.
Informativ si un examen la endocrinolog cu ecografie si niste analize de sange pe care ti le da.
Pentru problema cu stomacul incearca intai la Gastrologie.
0
20-05-2016, ora 19:23
georgica93
Nu este medic/terapeut
georgica93
Mersi frumos pentru timpul acordat problemelor mele si sfaturile acordate. Multa sanantate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea și stresul cronic pot crește riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • Dependența față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia și anxietatea
  • Anxietatea poate influența negativ luarea deciziilor
  • Aplicația pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea și depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii și femeile sunt mai predispuși la anxietate
  • Informații noi despre modul în care mintea ne influențează corpul
  •