va rog frumos ajutor!! a inceput sa-mi puste oasele la cea mai mica miscare

22-01-2010
9eu_dani9
Nu este medic/terapeut
9eu_dani9
buna ziua! in urma cu ceva timp a inceput sami puste oasele la cea mai mica miscare, cu 3 saptamani in urma incepuse sami puste si in zona pieptului nustiu ce sa mai fac, toracele coastele sunt destul de moi la apasare respir greu, ce ar trebui sa fac ? am 19 ani 170 cm 60 kg, astept raspuns ! multumesc
3 comentarii
0
22-01-2010, ora 22:02
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimate Domn,
Nu intelegem problema D-voastra, va rugam sa va precizati suferinta (nu inteleg ce ar putea insemna ""sami puste"", e vreo expresie in araba, greaca, rusa sau in ce limba??), intensitatea, localizarea ei, antecedente traumatice, sporturi practicate etc etc
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
22-01-2010, ora 22:04
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Si va rog sa-mi scuzati ignoranta in materie de limbi straine, am incercat mult sa traduc expresiile, dar nu am reusit in vreo 10 limbi straine sa gasesc expresiile (nici macar in maghiara..).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
23-01-2010, ora 17:27
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Coastele nu sunt deloc moi la apasare, ca doar nu esti din cauciuc. Vrei sa spui ca "pocnesc" articulatiile cand mergi, ca auzi un zgomot in piept cand respiri? Faci febra ? Tusesti? Te stii bolnav de ceva ?In aceste trei saptamani nu ai facut o radiografie toracica ? Nu ai fost la medicul de familie ?
Adaugă un comentariu / răspuns