Va rog frumos sa ma ajutati!!!
Prietenul meu are o problema la picior..Nu vorbeste despre asta..Am observat ca, piciorul stang este nu mai scurt ca dimensiune decat cel drept, ci, ca da impresia de mai scurt prin faptul ca este mereu in pozitia contractata pentru mers a talpii...Mi-a spus ca in fiecare an oasele lui se freaca cu aproape 1 mm si ca este analizat de o comisie ce stabileste progresul sau regresul.."afectiunii" sau "bolii"..Nu stiu ceea ce este, dar mi-a spus ca este posibil sa mai aiba doar 19 ani de trait, in cel mai rau caz..Acum are 21 ani.Am uitat sa precizez ca atunci cand merge si trebuie sa se sprijine pe piciorul stang exista o anumita lipsa de echilibru.V-as fi foarte recunoscatoare daca ati putea sa-mi faceti o idee despre ceea ce ar putea avea...Va multumesc anticipat!
2 comentarii
Ce posibila legatura ar avea aceasta deficienta cu coloana si care sunt riscurile...ce se poate face in cazul in care este foarte grav?
Ce posibila legatura ar avea aceasta deficienta cu coloana si care sunt riscurile...ce se poate face in cazul in care este foarte grav?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fractură de Pilon tibial deschisă de grad IIIB
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70
- 1Durere oase, articulatii