va rog ma puteti ajuta???????????

12-09-2008
aimee76
Nu este medic/terapeut
aimee76
fac tatament cu efectin er 75, de 10 luni, acum iau 1 dimineata, nu ma simteam bine, ma enervam din orce, si acum mi se mai intampla dar sunt si schimbari, diagnosticul e depresie pe fond emotiv, depresie anxioasa, ce s e va intampla cand nu voi mai lua acest efectin er?da dependenta?stie alcineva alte remedii?va multumesc, am 32 de ani, nu neg faptul ca unele probeme sunt de ordin interior.am fost si la psiholog dar nu am simtit nici o schimbare, uneori adorm foarte tarziu, iar frigiditatea imi umbeste anii.de dragul fetitei mele de 3 ani as face orce numai sa o pot creste armonios si sa nu ma mai intrebe ;de ce esti suparata mami;imi place viata fumosul dar uneori cad in pasa de regrete ce am facut, ce n am facut, , va multumesc
1 comentarii
0
15-09-2008, ora 00:00
dana08
Nu este medic/terapeut
dana08
De cata vreme esti bolnava? Daca este primul tau episod depresiv, exista o sansa mica sa fie si ultimul.Daca ai avut insa recaderi, vei putea sta doar perioade fara tratament.Vei alterna perioadele de tratament cu cele fara, in functie de cat de des faci acele recaderi. Alte remedii decat antidepresivele nu mai ajuta de la un anumit nivel de depresie incolo.Am incercat de toate si tot la antidepresive am ajuns.Este importanta acceptarea a ceea ce ti se intampla si menajarea fata de tot ceea ce inseamna stres si epuizare fizica.Citeste si susiectul cu titlul "Lupta cu depresia', ajungi la el cu bara de cautare.Are sa-ti foloseasca sigur.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul