Va rog mult!

22-11-2009
dean
Nu este medic/terapeut
dean
Salut, sunt baiat, 20 de ani, am o problema, am solduri late ca la femei, ce pot sa fac ca sa fie normale, sa fie drepte nu asa de late, sa fac abdomene, operatie, nustiu, dati-mi si mie niste idei, ca mi s-a luat, cand ma duc la mare sau la bazin imi este rusine sa ma dezbrac, nu am avut nici o prietena pana acum, ca mi-e frica sa nu rada de mine ca am solduri asa late, asa ca va rog ajutati-ma, pentru numele lui Dumnezeu, ajutati-ma, va rog mult, sanatate!
1 comentarii
0
22-11-2009, ora 21:51
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Acceptă-te aşa cum eşti...pentru că eşti! S-ar putea să te înşeli, să ţi se pară, să interpretezi incorect...să ai o perspectivă dismorfofobică (teama patologică a fi fi, sau de a deveni diform)...(tot ce am scris până acum sunt simple supoziţii, nu sunt certitudini). Complexe psihologice de inferioritate există în fiecare (mai mult sau mai puţin pregnante, mai mult sau mai puţin importante şi mai mult sau mai puţin reale)...

Totuşi, consultă un medic endocrinolog (s-ar putea să ai unele disfuncţii androgenice şi unele hiperfuncţii estrogenice). Toate cele bune şi însănătoşre grabnică ;)

În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns