Va rog sa ma ajutati
Proteina C-reactiva- 5, 41 mg/l (valoare normala-2, 68)
ASLO-227 u/ml (valoare normala 200)
Calciu- 2, 66 mmol/l (2.15-2.58)
sufar de tonsilita cronica
Articulatiile dor cateodata si doar acelea care au fost traumate des, nu se umfla, durerea e suportabila
Echocardio arata ca inima e in ordine, analiza generala a urinei e buna
ma simt bine, amigdalite cu febra mare nu am avut, maxim 37 dar sunt marite si am rosu in gat, si gauri unde se aduna resturi de mancare, pt streptococ am urmat tratament cu Cefazolin i/m 7 zile acum 2 luni
imi puteti spune daca e prezent reumatismul sau inca nu s-a instalat?
Este nevoie de vreun tratament?
ASLO-227 u/ml (valoare normala 200)
Calciu- 2, 66 mmol/l (2.15-2.58)
sufar de tonsilita cronica
Articulatiile dor cateodata si doar acelea care au fost traumate des, nu se umfla, durerea e suportabila
Echocardio arata ca inima e in ordine, analiza generala a urinei e buna
ma simt bine, amigdalite cu febra mare nu am avut, maxim 37 dar sunt marite si am rosu in gat, si gauri unde se aduna resturi de mancare, pt streptococ am urmat tratament cu Cefazolin i/m 7 zile acum 2 luni
imi puteti spune daca e prezent reumatismul sau inca nu s-a instalat?
Este nevoie de vreun tratament?
6 comentarii
Buna seara!
Ce varsta aveti??
Ati consultat un ORL-ist??
Ati consultat un reumatolog??
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Ce varsta aveti??
Ati consultat un ORL-ist??
Ati consultat un reumatolog??
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Buna seara
am 21 ani
ORL-istul recomanda extirparea amigdalelor, la exudatul faringian streptococul b hemolitic A, a iesit un pic marit
Nu am consultat un reumatolog
imi spuneti va rog, parerea dvstra referitor la aceste analize?
am 21 ani
ORL-istul recomanda extirparea amigdalelor, la exudatul faringian streptococul b hemolitic A, a iesit un pic marit
Nu am consultat un reumatolog
imi spuneti va rog, parerea dvstra referitor la aceste analize?
Buna ziua!
Analizele in sine nu reprezinta absolut nimic daca sunt desprinse din context clinic (adica daca nu sunt insotite de examinarea pacientului).
Infectiile streptococice repetate pot provoca reumatismul articular acut, adica afectarea severa a inimii.
Decizia de interventie chirurgicala sau de tratament antibiotic profilactic se ia consultand ORL-istul si reumatologul.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Analizele in sine nu reprezinta absolut nimic daca sunt desprinse din context clinic (adica daca nu sunt insotite de examinarea pacientului).
Infectiile streptococice repetate pot provoca reumatismul articular acut, adica afectarea severa a inimii.
Decizia de interventie chirurgicala sau de tratament antibiotic profilactic se ia consultand ORL-istul si reumatologul.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
pot suferi de aceasta maladie, chiar daca echocardiograma si analizele generale de urina sunt in norma?
Buna ziua!
Afectarea inimii, chiar daca este precoce, nu poate fi cuantificata decat dupa multi ani de la infectie.din acest motiv se efectueaza ani de antibioterapie profilactica.
Analizele in sine (echocardiograma, analizele generale sau de urina) nu reprezinta absolut nimic daca sunt desprinse din context clinic (adica daca nu sunt insotite de examinarea pacientului).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Afectarea inimii, chiar daca este precoce, nu poate fi cuantificata decat dupa multi ani de la infectie.din acest motiv se efectueaza ani de antibioterapie profilactica.
Analizele in sine (echocardiograma, analizele generale sau de urina) nu reprezinta absolut nimic daca sunt desprinse din context clinic (adica daca nu sunt insotite de examinarea pacientului).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70
- 1Durere oase, articulatii
- 2RMN genunchi - post accident schi