va rog sa ma ajutati e urgent
Buna ziua.Sotul meu tuseste cu expectoratie verzuie in timpul zilei iar dimineata este maro cu firisoare rosi febra 37-38 mananca foarte putin a si slabit si fumeaza este palid la fata si nici nu poate sa respire bine.A facut o radiografie la plamani si a fost diagnosticat cu o luna in urma cu tuberculoza am fost cu el la 3 medici pneumologi si niciu unul nu i-a prescris nici un tratament pentru ca trebuie sa se interneze dar sotul meu nu vrea sub nici o forma sa se internezesi sta acasa zacand in pat.Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cat de periculoasa este aceasta boala daca el nu se interneazasi sa imi dati un sfat sa imi spuneti ce as putea sa fac.Mentionez ca eu mi-am facut control si nu am nimic pana in prezet.
1 comentarii
Bună ziua! Trebuie să se interneze pentru tratament, fără tratament tuberculoza va duce la leziuni pulmonare grave și în final deces, plus că pot lua și persoanele cu care intră în contact. E recomandat să încercați să-l internați spre binele dumnealui, dar și al celor dragi. O zi liniștită!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Raceala si probleme de respiratie
- 1Nu scap de tuse
- 1Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine
- 2Interpretare ct
- 0Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara
- 4Bronhoscopie