va rog sa ma ajutati probleme de 5 ani
buna ziua de cati-va ani ma confrunt cu o durere insuportabila..
Prima data a a aparut dupa ce am avut operatia de hidrocel (acum 5 ani anestezie locala in coloana ), dupa ce m-am trezit am inceput sa aud sunete tauituri in creierul meu, pe parcurs au inceput sa ma doara ochii, amorteli ale mainelor soldul stang..spatele din ce in ce mai tare.uitari din ce in ce mai mult., pana in ziua de astazii ma confrunt cu aceste dureri.va multumesc daca ma puteti ajuta.
Prima data a a aparut dupa ce am avut operatia de hidrocel (acum 5 ani anestezie locala in coloana ), dupa ce m-am trezit am inceput sa aud sunete tauituri in creierul meu, pe parcurs au inceput sa ma doara ochii, amorteli ale mainelor soldul stang..spatele din ce in ce mai tare.uitari din ce in ce mai mult., pana in ziua de astazii ma confrunt cu aceste dureri.va multumesc daca ma puteti ajuta.
3 comentarii
Cu trimitere de la medicul de familie, va adresati medicului Neurolog pentru consultatie, teste si tratament.
Sunt in uk deocamdată., ,. Măcar cine ştie ce as putea avea ? Ms
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17amortire deget mic mina stinga
- 11talpi reci si amortite
- 3dureri intense de cap si amorteli partea stanga
- 2Am facut o radiografie de coloana cervicala (nevralgie cervico-brahiala, mi-a amortit un brat
- 1in urma cu 4 ani am fost diagnosticata cu lupus ADN 396 si artrita la maini
- 7Amorteli incheieturi sold
- 7Spasmofilie, criza de calciu, amorteala, durerea de cap
- 5Taietura laba piciorului - degete amortite
- 6hernie de disc, amorteli in zona genitala si anala si nu simt cand am scaun, ma ridic f greu
- 3De un an nu mai sunt eu... dureri de cap, amorteli, stari de panica
- 1Ameteala inexplicabila, amorteala brate
- 5probleme coloana cervicala-amorteata a partii drepte a fetei
- 13Imi amorteste capul
- 2dupa 3 zile de la anestezia dentara am in continuare buza inferioara, 3 dinti si barbia amortite
- 0Imi amoarte obrazul stang
- 4amortire degete mana stanga+informatii..
- 3durere zona lombara amorteala si furnicaturi tot membru stang
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 0Problema de sanatate al tatalui meu.
- 4Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
Mai multe informații despre: Hidrocelul Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: