durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
Buna ziua.
Acum 7 luni am avut o durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept.
Ameteala si amortelile au inceput sa apara fregvent.
Am mers la neurolog si mi s-a indicat sa fac un RMN la cap, rezultatul RMN-ului a fost Demielinizari nespecifice posibil vasculitice in substanta alba periventriculara bilat. Mi sa recomandat repetarea RMN-ului 3-6 luni cu substanta i.v.
Am fost u RMN-ul la neurolog si mi-a spus ca nu am nimic, nu mi sa dat nici-un tratament si mi sa spus sa revin dupa 6 luni daca mai apar simtome.
Intre timp simtomele erau din ce in ce mai fregvente au aparut si tulburari de vedere ( sub forma de tremuratura sau chiar pierderea vederi pentru cateva secunde la un singur ochi ), amorteli ale limbi, buzelor si cerul guri, la efort nu prea mare mi se infunda urechea.
am fost la urgente in bucuresti unde mi sa prescris betaserc doua capsule pe zi si sanax de 0, 25 una pe zi ( doar dupa o simpla consultatie fara nici o analiza ).
Au trecut 6 luni de cand am facut RMN-ul am fost din nou la neurolog si mi-a spus sa a prezin din nou la RMN si sa continui sa iau pastilele.
Mentionez ca mainile si picioarele sunt
Singura problema de sanatate pe care stiu ca o am este DESDENERESCENTA MACULARA JUVENILA de la 8 ani precizez ca am 24 de ani.
Am fcut si analizele de sange si mi-au iesit sidermie de 39 si si euzinofile de 6, 3
Acum 7 luni am avut o durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept.
Ameteala si amortelile au inceput sa apara fregvent.
Am mers la neurolog si mi s-a indicat sa fac un RMN la cap, rezultatul RMN-ului a fost Demielinizari nespecifice posibil vasculitice in substanta alba periventriculara bilat. Mi sa recomandat repetarea RMN-ului 3-6 luni cu substanta i.v.
Am fost u RMN-ul la neurolog si mi-a spus ca nu am nimic, nu mi sa dat nici-un tratament si mi sa spus sa revin dupa 6 luni daca mai apar simtome.
Intre timp simtomele erau din ce in ce mai fregvente au aparut si tulburari de vedere ( sub forma de tremuratura sau chiar pierderea vederi pentru cateva secunde la un singur ochi ), amorteli ale limbi, buzelor si cerul guri, la efort nu prea mare mi se infunda urechea.
am fost la urgente in bucuresti unde mi sa prescris betaserc doua capsule pe zi si sanax de 0, 25 una pe zi ( doar dupa o simpla consultatie fara nici o analiza ).
Au trecut 6 luni de cand am facut RMN-ul am fost din nou la neurolog si mi-a spus sa a prezin din nou la RMN si sa continui sa iau pastilele.
Mentionez ca mainile si picioarele sunt
Singura problema de sanatate pe care stiu ca o am este DESDENERESCENTA MACULARA JUVENILA de la 8 ani precizez ca am 24 de ani.
Am fcut si analizele de sange si mi-au iesit sidermie de 39 si si euzinofile de 6, 3
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5puls ridicat, ameteala foarte tare, colesterol marit + spasmofilie
- 14dureri de gat, cap, umeri
- 6am nevoie de un sfat
- 22ciocuri pe coloana
- 4ameteala si pierderea echilibrului
- 7Ameteli permanente, dureri de cap, gaze stomacale
- 4ameteli, dureri de cap partea stanga
- 7Amorteala degetului mic si a inelarului
- 4pielita sau grasime in zona alba a ochiului
- 4Exista riscul unei boli grave?
- 11Sunt pus intr-o situatie cam proasta!
- 0Dureri de cap in timpul menstruatiei!
- 2durere persistenta in partea dreapta a capului
- 10Ameteli, greturi etc
- 5Medicament pt durere de cap.
- 2ameteli de vreo 5 luni
- 1dureri de cap, puls in ureche
- 0Ameteli, slabiciune si lipsa de concentrare
- 2Dureri mari de cap și pierderea memorie
- 2Durere foarte mari de cap.
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: